Снимки: Венцислав Петров

Volkswagen хороскоп: Приложна магия

Един ден на зодия скорпион: Оля Малинова

Скорпионът действа. Скорпионът не се отказва никога. Скорпионът те превзема без остатък. И се отдава без остатък: на работата, на купона, на любовта, на секса.

Освен това, скорпионът яростно пази тези, на които държи. Той е лоялност и подкрепа. Сигурно затова казват, че всеки трябва да има по един скорпион в живота си. А всеки Volkswagen Touran – надежден, верен и повдигащ планини, по една дама-скорпион, като Оля Антонова.

Тя е от онези жени, които могат всичко. Можете да я видите в тъмна нощ да прескача ограда с тежък лаптоп на рамо и кашон бутилки под мишница. Тя знае всичко за виното, за малините, и как се живее с удоволствие, вкус и глътка. Оля Антонова е управляващ съдружник в компанията за производство на малиново вино с марката Trastena. Тя е жената, която имаше смелостта да експериментира с една от най-устойчивите български традиции и именно затова повечето хора я познават като Оля Малинова. Малко са хората в България рискували с тотално иновативен подход в производството и маркетинга, но и запазили здравословен баланс с традиционното и доказано ефективното. Trastena е доказателство за успеха на тази рецепта. Volkswagen Touran – семейният автомобил на Оля – също: автомобил на баланса между традиционна немска ефективност, комфорт и поглед в бъдещето.

Дами и господа: Оля идва! (Оля е известна на мнозина с този профил в социалните мрежи в близкото минало).

Жената скорпион мъж ли е или жена в този мъжки свят? 

Жената скорпион е достатъчно феминистка, за да попита кое му е мъжкото на свят, в който жените са 49.56 % от населението на планетата.

След какво заспиваш с удовлетворение?

След секс.

Мъжът ти пуска музика, имате ли любима "ваша" песен?

Да, песента, заради която се заговорихме за музика и оттам тръгна голямата любов - The camel на Fat Freddy’s drop.

Каква е мечтата ти за София след 5 години?

Всички коли да са електрически, 80% от боклука да се рециклира и да се подменят всички фирми, които отговарят за градската среда.

Работила си ужасно много неща - разкажи ни защо изостави 2 от тях и се зае с виното?

Оставих работата си и живота в чужбина по любов. Виното дойде в комплект с мъжа ми. Беше голямо предизвикателство, особено след като 10 години съм се занимавала с финансов маркетинг. Но знам, че беше най-приятното професионално предизвикателство, защото виненият бизнес е прекрасен.

Защо не живееш в чужбина?

Дори детето ми ме пита често "Мамо, защо живеем в България?". Живяла съм на много места. Определено Австралия и Бразилия са страни, в които бих заминала със следващия полет. Избрах България заради семейството, заради мъжа ми и защото България не е Северна Корея. Не е и Канада, но мисля, че малко се преувеличава, когато се хейти държавата.

Какво обичаш да ядеш и с кого?

Обичам да ям с хора, които обичат да ядат. Храната и виното са удоволствие за сетивата и нещата, над които са разказани най-добрите истории. Обичам морска храна, обичам черен хайвер, стриди и трюфели, но ям това, което мога да си позволя.

Скорпионите са адски емоционални и открити - дай пример със себе си, ако е така

Толкова съм емоционална, че всяка история, която разказвам, е добър материал за стенд-ъп комедия. Давам много свобода на положителните емоции. Негативните емоции ги обличам в сарказъм и пак стават положителни. Ясно е, че не всичко може да е добре, но той животът си върви - докато се вайкам за нещо ще изтърва хубавите неща, затова опитвам малко по-лежерно да се ядосвам. За това колко съм открита, не знам откъде да започна. Винаги казвам на хората, когато им е разкопчан ципът, когато имат магданоз по зъбите или когато им миришат краката. В бизнеса винаги казвам на хората, че нямам време за лични срещи, винаги отказвам директно и никога не губя своето или чуждото време. Мисля, че това е добре за бизнеса. А, да - казвам им и когато пишат на шльокавица в официална кореспонденция. Мисля, че такива неща трябва да се казват.

От какво се страхуваш?

От това да надживея семейството си. От градушките преди беритба. От пияни шофьори. От домашна ракия.

Разговор или месинджър?

Влизане с вратата, с марабу на врата, пеейки "Нова Годино" на Богдана Карадочева и Васил Найденов.

Защо малини?

Защото имаме 95 декара био малини и ако не правим вино от най-хубавия и най-вкусния плод, не знам какво да правим.

Какво би казал за теб служител като за началник, ако е искрен?

Никога няма да разберем. Настоящите си мълчат, бившите служители на скорпион предпочитат да не говорят за това. Само се усмихват и едното им око потрепва.

Какво обичаш да си купуваш със спестените пари?

С кои пари?

Има ли Скорпионът и депресивни моменти?

Разбира се. Скорпионът е царят на драмата и депресиите. Много ни е хубаво в депресия. Тихо е. Хората около теб изчезват. Гледаш филми и слушаш музика. Мисля, че скорпионите са достатъчно силни психически да си изкарват депресиите като платена отпуска и няма риск от усложнения.

Какво цениш най-много в хороскопа си?

Това, че астроложката, която ползвам от години, не само е била права за много неща, а и ми е спестила много пари, казвайки ми да не скачам в определени неща. На никого не я давам!

Защо обичаш Тоuran?

Защото Touran паркира САМ! Моят е икономичен, има огромен багажник, в който мога да вдигна още 3 седалки и да взема всичките 50 деца на трите ми приятелки и да ги закарам в парка. Защото е широк и когато ми падне запалката от джоба, мога да я стигна с един пръст. И винаги когато вляза в колата, уредбата предпочита да се върже с моя телефон, а не с този на мъжа ми. Интелигентна работа.

Каква жена може да купонясва цяла нощ с обувки на ток, 2 номера по-малки? Господи, вие знаете всичко за мен. Очевидно жена, която държи на външния си вид, знае как да се забавлява и може да изтърпи всичко. Жена скорпион!

Какво всъщност разбрахме за Оля?

В нея често бушуват дълбоки страсти, но успява да запази хладнокръвие. Животът с нея е като частно стенд-ъп комеди представление, но в края на деня, работата просто е свършена. И то по най-добрия начин.

Volkswagen Touran й подхожда (и на всички вас, скорпиони), за да уравновеси страстния ви характер със своята обраност, ефективност и практичност. В него винаги има място за още едно дете и още едно разклонение на бизнеса ви.

Всеки автомобил има характер. И колкото по-сходен е той с вашия, толкова по-добре ще се чувствате в него. Volkswagen има модели и конфигурации за всеки темперамент. Вижтe коя кола е най-подходяща за зодия везни, зодия дева, зодия лъв, зодия рак, зодия близнаци, зодия телец, зодия овен, зодия риби и зодия водолей

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види