Снимки: Венцислав Петров

Volkswagen хороскоп: Изкуство в движение

Из деня на зодия телец: Михаела Филева

Да си избере една жена новата кола е трудна задача. Особено когато е пълна с ангажименти. Тогава тест драйв-ът се случва в движение. Така де, в движение на квадрат. А когато жената е телец, става още по-трудно, тъй като телците вярват в нещата, които са се утвърдили с времето, добивайки плътност и дълбочина. Така че за тях тест драйв означава минимум разходка в планината.

 

Но с малко повече тестване и те могат да изберат автомобил, който да бъде подходящ за зодията им. Защото всеки автомобил си има характер. И колкото по-сходен е той с вашия, толкова по-добре се чувствате в него.

Volkswagen има модели и конфигурации за всеки темперамент. В разгара на пролетния сезон, когато природата избухва пълнокръвно в цветове, навлизаме в цикъла на даровития Телец. Неслучайно избрахме най-артистичния представител на зодията, който познаваме, да тества колко сходен може да бъде талантът. Срещнахме изящната Михаела Филева с вдъхновяващия Volkswagen Arteon в търсене на общото между тях. Без етикети. Точно както повелява и името на последния сингъл от втория й самостоятелен албум "Нова страница", който очакваме с нетърпение в края на месеца!

За някои тя е красивите крака на поп музиката в България. За други – първият изпълнител у нас, който съчета издържано качество в танца и вокалното изпълнение в едно. За нас тя е вече символ – на изящество, изтънченост, нежност, стил в звука и звук в стила. Тя е от хората, които докато гледаш, в ума ти изниква мисълта: Може би не е толкова лесно да си съвършен? Може би изисква усилия? Талантът може и да не е достатъчен, но все пак благосклонността на природата е задължителна. Ето какво ни сподели самата тя по време на снимките към клипа за едно от парчетата от новия албум, с който от Монте Мюзик обещават да ни изненадат до броени дни! Засега издадоха само, че ще включва и акустични тракове – бонус, с който силно ни заинтригуваха.

Мотивацията ми за работа идва с… Лекота.

Усъвършенствам се чрез… Общуване.

В хората, с които работя, ценя най-много… Отдадеността.

Ежедневната ми мантра е… Ще се справиш!

Спокойствие намирам в… Прегръдката на любимия човек.

За да запазя спокойствие, когато ме ядосат… Си припомням кои са истински важните неща.

Зависима съм от… Усещането за баланс.

Свободата е… В хармонията.

Истински си почивам… Когато си изключа телефона.

 

Никога не тръгвам на път без… Книга.

В града най-много обичам да ходя… На местенца с музика на живо.

Мечтая за… Музика.

Вярвам в… Бог.

Изкуството е това, което… Може да възпитава и променя нагласите на хората.

Най-хубавото ми качество е… Търсенето на съвършенството в детайлите.

А най-лошото… Търсенето на съвършенството в детайлите.

Най-много обичам да… Водя дълги разговори за неща, които са по-значими от мен и събеседника ми.

 

Най-много мразя… Празните приказки.

Сцената за мен е… Дом.

Последното нещо, което ме направи щастлива… Беше свързано с музика.

Истинско удовлетворение изпитвам… Когато завърша нова песен в студиото.

Творчеството си пазя в тайна… Докато не съм сигурна, че съм дала най-доброто от себе си.

Не спирам да… Се предизвиквам.

Искам да спра да… Се страхувам от хората.

 

За телците казват, че са талантливи, но и постоянни, упорити и издръжливи. Усещаш ли се такава? Харесва ми как звучи, няма да споря с хубавите класификции, хехе ;)

За телците се твърди, че са големи инати и трудно приемат промените. Съгласна ли си? Истина е, че понякога упоритостта ми може да граничи и с инат. Към промените съм с широко отворени обятия, дори сама ги търся периодично. 

Като земен знак телецът държи на навиците си и изпитаните практики. Трудно ли решаваш? Не, доста съм решителна.

Поемаш ли рискове? Винаги преценявам добре ситуацията преди да скоча през глава в нещо ново. Но не ме е страх да рискувам, просто се подготвям за евентуалните сценарии, които ще последват.

 

Какъв шофьор си? Разумен.

А какъв искаш да бъдеш? С весела компания спътници.

Имаш ли търпение на пътя? О, да, не позволявам неща като трафика да ме напрягат.

Изпитваш ли удоволствие от шофирането? Истински приятно ми е!

Какво всъщност разбрахме за Михаела?

Неустоимата й осанка естествено я превръща в център на вниманието навсякъде. Като всеки телец успява да доведе до край всичко, с което се захване. Тя е елегантност, увереност и очарование. Характерното й излъчване е необикновена притегателна сила. Наслада не само за очите, а за всички останали сетива. Също като Arteon. Ярко изразена индивидуалност. Държи на съвършенството до най-дребния детайл. Магнит за погледите. От всяка перспектива.

Виж коя кола е най-подходяща за зодия овен, зодия риби и зодия водолей.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види