Снимки: Венцислав Петров

Volkswagen хороскоп: Самочувствието й отива

Из деня на един водолей, Александра

Да си избере една жена новата кола е трудна задача. Не е като да си избере мъж, например. Вярно, колата не е завинаги и ние го знаем, но именно оттам идва и затруднението, защото понякога временните неща стават вечни. Особено ако това ще бъде първата ви кола, тя наистина ще бъде вечно с вас, дори и физически да решите, че "ще си останете само приятели".

А какво, ако можете да избирате автомобил според зодията си? Всеки автомобил има характер. И колкото по-сходен е той с вашия, толкова по-добре ще се чувствате в него.

Volkswagen има модели и конфигурации за всеки темперамент. Поканихме един водолей - Александра Петканова – да се запознае с един, също като нея, неустоим красавец – новия кросоувър Volkswagen T-Roc. Какво е общото между Алекс, която започва нов живот на чисто, сънува, че яде десерти с тахан, приветства критиката и успява да излезе красива от всяко предизвикателство, и T-Roc, освен самочувствието, с което са се родили?

Водолеят е експресивен и модерен човек. С мощно и уверено излъчване. Повече за тайната на нейното разбрахме в един приказен снежен ден, който прекарахме заедно.

Обикновено се събуждам... Веднага щом чуя алармата.

Първото нещо, което правя сутрин, е... Да изпия една чаша топла вода и една лъжичка сироп от черен бъз (много е полезно за укрепване на имунната система в зимния сезон).

Това, което ме събужда истински, е... Ударна доза кофеин, наистина ударна.

Не мога да изляза от вкъщи без... Да си взема усмивката, тя ми е верен спътник и без нея съм обречена на пълен провал.

Работата ми дава... Самочувствие, увереност, възможност за повече контакти. Внася динамика и забавни ситуации в ежедневието ми.

В хората, с които работя, ценя най-много... Отношението. Харесвам хора, които се отнасят отговорно към ангажиментите си, идват навреме, подготвени са, правят нещата със сърце. Това показва отношението им към самите тях.

Професионалист съм, защото... Съм дисциплинирана и влагам страст във всичко, с което се захващам.

Водолеите обичат ли да пътуват? Наричайте ме "човекът-куфар".

Никога не тръгвам на път без... Маратонки и телефон.

Мечтана дестинация за мен е... Мексико.

Ако не бях станала модел, щях да бъда... Баскетболистка.

Чувствам се истински отпочинала, когато... Се наспя. Това все повече ми прилича на мисията невъзможна. Но ако умората ти е резултат от нещо, което обичаш - ти си щастлив. Ако си щастлив – съзнанието ти си почива от паразитни мисли, а съзнанието е това, което контролира тялото. Извод: не искам тази умора да свършва никога!

Моята ежедневна мантра е... Благодарността. Научих се все по-често да благодаря за нещата, които имам и съм постигнала, както и за нещата, които са ми били отказани. Защото всичко, което е предназначено за теб, идва само, без напрежение.

За да запазя спокойствие, когато ме ядосат... Просто превключвам ума си на друга честота и насочвам мисълта си в положителна насока. А когато не става – просто си купувам шоколад (смее се).

Критиката е... Обожавам критика, предпочитам я пред комплименти. Критиката провокира, кара те да се замислиш над определени неща, да работиш върху тях и да се променяш към по-добро.

Лято или зима? Лятоооо…

Вода, огън, земя или въздух? Въздух! Аз съм зодия водолей и въздухът е моят елемент, също като него обичам да се рея хаотично и свободно из пространството, мислейки си за нещо хубаво.

Спортът ми дава... Спокойствие. Натоварвам физиката, докато разтоварвам психиката си. Тренировките ми не продължават дълго, но винаги давам максимума, на който съм способна.

В града или в природата? Природа.

Поезия или проза? Поезия.

Кино или театър? Театър.

Музика или танц? Музика.

Усещането, когато ме познаят на улицата, може да бъде... Сравнено с шоколадов бонбон (от любимите ми), който ти носи наслада и те кара да се усмихваш по-често след това.

Любима вредна храна? Ванилов сладолед с натрошени бисквитки, сладко от боровинки и понички.

Любима здравословна храна? Сусамов тахан.

Сладко или солено? Сладко. Очевидно.

Кисело или горчиво? Кисело.

Месо или зеленчуци? Зеленчуци.

Какво готвиш най-добре? Десерти.

Какво прави славата с личния живот? Поглъща го.

Сънуваш ли? Какво? Когато съм на диета, често сънувам, че ям. Мъжът ми казва, че ме е чувал да дъвча на сън. (смее се)

Какво всъщност разбрахме за Алекс?

Силната й енергия естествено я превръща в център на вниманието навсякъде. И как да не я забележиш? Неподправен спортен стил. Ярко изразена индивидуалност. Здрава логика и приключенски дух. Безпристрастност, рационално и абстрактно мислене. Ценител на високото качество. Професионалист, който обръща внимание на детайлите. Обича комфорта, свободата и да изпреварва времето. Нуждае се от повече пространство.

Volkswagen T-Roc й подхожда (и на всички вас, водолеи) заради експресивния си дизайн и висококачествена изработка до най-дребния детайл. Един модерен кросоувър с характер. Спортът му е в кръвта. Винаги готов за приключения, T-Roc съчетава елегантност, мощност и увереност. Изумително е колко динамика и приключенски дух се крият в този автомобил.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види