Снимки: Владимир Томашевич

Volkswagen хороскоп: Джаз в колата

Из деня на зодия рак: София Василева

Връзката с колата е особено нещо. При мъжете тя най-често е дълбока или дори потънала в дълбока зависимост. При жените е малко по-различно. Там по-скоро се наблюдават два вида отношение – непукизъм и романтика. Става въпрос за онази романтична представа за колата, която е втори дом – тя носи уют, потапя в комфорт и може да бъде убежище. С нея се случват далечните и мечтаните пътувания. Тя ни събира с приятели на път и дава начало на хубавите дни. Тя побира всичкия ни багаж, цялото ни семейство и безкрайния ни ентусиазъм. Тя просто зарязва проблемите и отпрашва. Точно когато имаме нужда от това.

Явен представител на тази романтичка е жената рак. Богата фантазия и фини сетива. Това са първите признаци на юно-юлската зодия. За нея Volkswagen създаде една фина и фантастична кола – новия кросоувър T-Roc. Един авангарден автомобил с ярко изразена индивидуалност, който ни изведе на градска разходка посред бурно лято. Зад волана ролята изпълнява актрисата София Василева.

Може би я помните от тийнеджърското предаване "Споко" по bTV или пък ви е позната от легендарната рекламна реплика "О, Пепи". София завършва актьорско майсторство за кино в Central School of Speech and Drama в Лондон, но и пише, снима и продуцира. Музиката е другата й страст и влиза с такт в ролята на DJ. Джазът в колата е първият й избор. София и T-Roc са комбинация, която доказа, че доброто настроение в дъждовно време не е мираж. Ето какво повече разбрахме за жената рак – София Василева.

Първото нещо, което правя сутрин... да си припомня какво сънувах. И да го запиша, ако успея. Тогава идват най-добрите идеи за истории.

Актьорското майсторство е това, което... държи сърцето ми. Там вибрирам докрай. Кара ме да откривам нови и нови нюанси в мен. Абсолютната психотерапия.

Все още не съм успяла да... постигна нирвана.

Ежедневната ми мантра е... "благодаря"... за моментите, които са ни дадени; за това, че още имам време да се наслаждавам, прегръщам и вкусвам света.

Спокойствие намирам в... морето.

Критиката е... нож с две остриета. Всеки има нужда да изразява мнение. Понякога работи, понякога е загуба на време. Вярвам, че човек сам най-добре усеща решенията и грешките си. Клише е, но "отговорите са в теб" важи на 100%.

Зависима съм от... хубавите моменти. Любима песен, докато карам кола. Танци на плажа вечер. Магията на красив залез. Случаен мил жест.

Свободата e... нагласа.

Истински си почивам... боса на плажа.

Никога не тръгвам на път без... музика. Задължително трябва да има саундтрак.

Обичам да пътувам... навсякъде. Искам да видя всичко! Всяка дестинация предлага нова гледна точка за света.

Най-много обичам да... съм вдъхновена, заредена... Тогава светът е мой.

Вечна музика е тази, която... не спира да въздейства.

Любимата ми роля... е Никита прототип. Искам да изиграя таен агент. Като малка много исках да съм такава в живота. Но явно пропуснах момента.

Последното нещо, което ме направи щастлива... пътуване - изненада от любим човек.

От мен може да се очаква... да сменя посоката внезапно.

Не спирам да... кроя планове.

Искам да спра да... отлагам.

Всяка вечер преди да си легна... си пожелавам разни неща.

Но ако не си легна... танцувам до последно.

Какво от зодията ти помага и какво ти пречи? Прекалената емоционалност ме кара да усещам света дълбоко и едновременно да го преживявам силно. Понякога идва в повече.

За раците казват, че са чувствителни, включително и към промените. Мислиш ли, че е така и към какво си най-чувствителна? Да, така е. Но се адаптираме бързо.

За раците се твърди, че са нерешителни, но пък интуитивни. Трудно ли взимаш решения и разчиташ ли на интуицията си? Разчитам изцяло на интуицията. Не ме е подвеждала. Дори когато хората около мен не са разбирали моите избори. Бърза съм с решенията.

Какъв шофьор си? Мисля, че ставам.

А какъв искаш да бъдеш? Професионален. Искам да пробвам и мотор.

Имаш ли търпение на пътя? В повечето случаи да. В колата слушам доста джаз – действа успокоително.

Изпитваш ли удоволствие от шофирането? Да! Особено на дълъг път. Има нещо медитативно в движението.

Какво всъщност разбрахме за София?

Тя е чувствителност и въображение. Но и решителност и воля. Смелост и точност. Също като T-Roc, тя е готова да тръгне на момента, за всяка една дестинация. Когато знае какво иска, нищо не може да я спре. Устремена към целта, те неотлъчно я следва, дори това да означава първо да направи няколко рачешки крачки назад. Практичен човек е, но никога не се отказва от мечтите си. Музиката й е райско кътче, в което може да се озовете, ето тук.

Volkswagen T-Roc й подхожда (и на всички вас, раци) заради експресивния си дизайн и впечатляваща индивидуалност. Един модерен кросоувър с характер. Практиците го обожават, защото е на достъпна цена. Винаги готов за приключения, T-Roc съчетава елегантност, мощност и увереност. И точно както жената рак, той никога няма да ви предаде или изостави.

Всеки автомобил има характер. И колкото по-сходен е той с вашия, толкова по-добре ще се чувствате в него. Volkswagen има модели и конфигурации за всеки темперамент. Вижтe коя кола е най-подходяща за зодия близнаци, зодия телец, зодия овен, зодия риби и зодия водолей

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види