Снимка: Guliver/iStock

Спортът е здраве

Упражненията са трудна работа. Нямам време за спорт. Не мога да отделям средства. Казвали ли сте си това поне веднъж? Да? Можем да ви изброим десетки причини, които биха ви накарали да влезете в залата, но ще се спрем само на три, защото смятаме, че са достатъчни.

Ще ви представим и програмата Sport Pass, чрез която само с една карта на достъпна цена получавате неограничен достъп до над 300 вида спорт и групови тренировки в над 600 спортни клуба. Със Sport Pass не е необходимо да имате отделна карта за фитнес и друга за тренировки по плуване или да чакате да изтече месечният ви абонамент, за да опитате нов спорт или клуб.

И запомнете - колената ви болят не защото клякате, а защото не го правите.

Спортът ще ви направи по-щастливи

 

A post shared by sportpass (@sportpass.bg) on

Това ще се случи веднага. Началото ще бъде трудно особено ако не сте спортували през последните години, но ще се почувствате страхотно, дори това да бъде след края на тренировката. Обещаваме. Също така сме сигурни, че с времето ще изпитвате удоволствие и по време на самата тренировка. При физическото натоварване се освобождават и ендорфини (хормоните на щастието), а чрез тях тялото ви ще се справи много по-лесно със стреса и умората. Така ще може безусловно да повярвате в поговорката "Здрав дух в здраво тяло“, а картите Sport Pass ще ви дадат не само възможност да поддържате добрия си тонус, но и да дадете на тялото си енергията и силата, от които се нуждае.

Спортът ще улесни живота ви

 

A post shared by sportpass (@sportpass.bg) on

Ще бъдете по-здрави. Кожата ви ще блести, защото физическата активност стимулира кръвообращението и увеличава притока на кислород към нея, а това я прави по-свежа. Ще се разболявате по-рядко. Ще имате повече енергия и ще спите по-добре. Само не забравяйте да спрете да тренирате поне 2 часа преди лягане. Ще мислите по-бързо, ще сте по-концентрирани от всякога. Това сочат редица изследвания, но ви гарантираме, че ще се справяте по-добре и с работата. Ще бъдете по-организирани и дисциплинирани. Sport Pass ще ви даде свободата всеки ден да бъде различен, защото вие определяте вида спорт, мястото и времето, в което да го практикувате.

Защото ви е грижа за вашето семейство и приятели

 

A post shared by sportpass (@sportpass.bg) on

Близките ви хора разчитат на вас, на вашата любов, енергия и състрадание. Грижата за себе си е първата стъпка към грижата за другите. Осигуряването на време за упражнения не е егоистично. Точно обратното: това е акт на щедрост, защото хората около вас заслужават най-доброто от вас. 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види