Работна среща или коктейл под открито небе? Добре дошли в Puzl CoCafé

Не за първи път споделяме с вас колко обичаме работното си място. Обичаме нашето пространство и всяка нова част от него. Обичаме енергията, която витае около пространствата на Puzl, цветовете им и пътищата между тях, близостта им до Витоша планина и дъгата, която толкова добре познаваме, откакто сме тук. А най-много обичаме хората, които срещаме в Puzl CowOrKing всеки ден.

Точно затова сме толкова ентусиазирани да споделим с вас, че си имаме още едно място, което да обичаме, още едно място, на което да се срещаме и да преоткриваме заедно закуските, следобедното кафе и вечерните коктейли. Точно такава идилия постигаме от известно време в Puzl CoCafé на покрива на бившия завод Витоша. И понеже щастието също обича компания, решихме да ви го покажем.

Пространството е реновирано така, че да запази индустриалния дух и история на сградата и в същото време да осигури високотехнологично и комфортно пространство за работа. Дигитални номади и хора със свободни професии - всички са добре дошли и са поканени да се смесят с най-голямата IT общност в страната, а и да участват в различни творчески, социални и културни събития и работни срещи. Ако имате нужда от спокойно и комфортно работно място, можете да използвате удобствата му за работа чрез месечен (220 лв.),  целодневен (20 лв.) или полудневен пропуск (15 лв.) между 8:00 и 22:00 часа всеки работен ден.

Puzl CoCafé също така предлага 2 зали, оборудвани с всичко необходимо за ефективни разговори и ползотворни бизнес срещи. Залите са подходящи също така за провеждане на семинари и обучения и могат да бъдат наемани за необходимите периоди от време.

За първи път ще може да се включите и в любимите ни Social Thursdays – четвъртъците, в които повечето от нас решават да разпуснат в добра компания след 18:00, а сега и с всички вас, под открито небе, с любима напитка в ръка, а защо не и боси крака? Боси и със свежо смути в ръка - също като раннобудните ентусиасти, които всеки вторник и четвъртък практикуват йога на покрива от 8 часа, където също може да се включите срещу 15 лв.

“На всички ни често ни се налага да работим от кафенета или спешно да отворим лаптопа, докато пием кафето си с приятел. Тъй като повечето кафенета не са пригодени за работа, решихме да направим пространство, което да съчетава комфорта на кафене     с функционалността на коуъркинга, заедно с всичките му предимства (високоскоростна и сигурна интернет връзка, столове, от които всъщност може да работите за цели 8 часа и достъп до една вдъхновяваща общност). Очакваме CoCafé да стане предпочитано място за срещи, работа и забавление на хората от ИТ сектора и на дигиталните номади.”- казва Thibaut Taittinger, босият основател на Puzl CowOrKing и Puzl CoCafé.

Със своята 360-градусова гледка към София и Витоша планина Puzl CoCafé е новото ни любимо място, в което с удоволствие пием страхотно кафе, говорим си или пък мълчим пред незаменимия залез край Витоша, настанени удобно и в перфектна компания.

 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види