Споменът за НЛО ще се възроди тази събота в НДК

На 20-ти декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще си припомним обичаните и до днес песни, скечове и съвсем нови хумористични етюди, вдъхновени от легендарната формация НЛО. Актьорите Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и младите актриси Ева Данаилова и Василена Кънева,  са подготвили за нас много музика, смях и актуални теми. 

Идеята за новия актьорско-музикален проект е дело на композитора Стефан Димитров, който ще участва лично в спектакъла. Неговите добре познати и до днес песни ще звучат в съвременни аранжименти, направени специално от Евгени Димитров- Маестрото и “Ку-Ку Бенд”. Ще чуем любими хитове "Канада", "Адвокате", "Свако Цако", "Парти любими" и много други, написани от Живко Колев и Недялко Йорданов.  

Сценаристът и режисьорът на “Спомен НЛО” - Димитър Стоянович и Лъчезар Аврамов - освен, че връщат на сцената едни от най-легендарните скечове като “Тримата в кухнята” и  “Професор Гучев”, ще изненадат публиката с множество нови, интелигентно поднесени и актуални хумористични епизоди. Доброто настроение е гарантирано!

С концерт-спектакъл “СПОМЕН НЛО” ще си припомним доброто старо време, ще пеем, ще се посмеем, но и ще се огледаме за това, което ни се случва днес.

Eдна среща между миналото и настоящето, където единствено смехът носи утеха.

Вижте специалната видео покана за концерт-спектакъл “Спомен НЛО”:

 

“Спомен НЛО” се провежда с подкрепата на Столична община.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види