Коледното парти, което чакаме с нетърпение

Всяка година започваме голямото Коледно купонясване с голямото си семейство в Puzl Coworking. И този път то ни е приготвило едно различно парти с много приятни изненади и обща благотворителна цел.  

За четвъртото издание Puzl Coworking и всички членове на пространството, стартиращи, инвестиционни и технологични компании обединяват сили, за да ко-организират най-голямото споделено Коледно парти за предприемачи и членове на ИТ екосистемата - този път в EXE Club, на 18 декември.

Тази година Puzl Coworking си партнира с организациите BVCA, BESCO, ABLE, Bulgarian Fintech Association, Ecreo, Hobo, Bithope, Aeternity и Noble Hire и споделя титлата на водещ на събитието, така че очакваме специални моменти и от тях. Събитието е отворено за всички без такса за вход, а място можете да резервирате през платформата на Eventbrite.

Предходни години цялата печалба от събитието бе дарявана на фондация "Очи на четири лапи". И този път ИТ стартъп общността не пропуска да подкрепи и благотворителна кауза с помощта на ко-организаторите на партито и всички посетители. Предложените каузи можете да намерите онлайн и да дадете своя вот за тази, която намирате за най-близка до вас, сред които подкрепа за възрастни хора, опазване на околната среда, защита на човешките права и още много. 

По време на самото парти всеки гост ще може да направи своето дарение за избраната благотворителност, а организаторите ще предоставят всички средства лично преди Коледните празници.

Заповядайте на 18 декември в EXE Club, за да споделим коледните усмивки и коледните чудеса, за да се забавляваме и да бъдем добри заедно.

Вижте събитието тук.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види