Снимки: Пресофис adidas

Кайли Дженър се присъединява към семейството на Originals

Кайли Дженър е една от най-разпознаваемите личности на планетата и най-следваните хора в социалните мрежи с общо над 180 милиона последователи, които постоянно се увеличават. Включена е в класациите "100-те най-креативни хора в бизнеса за 2017" на Fast Company и "100-те известни личности на 2017" на списание Форбс.

 

Кайли е успешен предприемач, инфлуенсър в козметичната индустрия, моден дизайнер, телевизионна звезда и модна икона. През ноември 2015 лансира своята козметична линия - Kylie Cosmetics, която е вдъхновена от любовта и страстта й към грима и бизнеса. Дебютният й продукт - Kylie Lip Kit, бива разпродаден за секунди, а сайтът й - KylieCosmetics.com се превръща в един от най-успешните онлайн магазини в света. Оттогава Кайли разширява производството на марката си и днес тя включва очни линии, сенки за очи, ружове, хайлайтъри, коректори, четки за грим и козметични чанти.

Заедно със сестра си Кендъл, Кайли представя и линия за дрехи – колекцията Kendall+Kylie, както и мобилна игра - Kendall & Kylie. Освен това тя редовно добавя иновативни неща в собствената си апликация - Kylie Jenner Official App и в уебсайта си - KylieJenner.com, който през септември 2015 беше на първо място в Аpp storе. А най-хубавото е, че от всички тези бизнес начинания, Кайли успява не само да печели за себе си, но и да дарява огромни суми за благотворителност.

Кайли е родена през 1997 година, също като обувката на adidas Originals - Falcon Dorf. Другото общо между тях е философията за нахаканото поведение, което преобърна очакванията към младите жени, които днес правят каквото си искат и не позволяват на нищо да се изпречи на пътя им.

 

Отскоро Кайли е рекламно лице на основния иноватор в стрийт модата - adidas Originals. Публикуваме това кратко интервю, което тя дава за марката, по случай старта на кампанията за новата есенно-зимна колекция FALCON. 

Колекцията на Falcon е напомняне за 90-те. Има ли нещо от тази епоха, което си открила наскоро или си започнала да обичаш?

Обичам стила на 90-те и той наистина вдъхновява моите колекции. Повлиял е много при избора ми на цветове – от тъмните червила до дръзките и смели палитри със сенки, които определено са напомняне за това време.

Да си дързък и неповторим – какво означава това за теб?

Да си достатъчно уверен, за да си себе си и да поемаш рискове!

Какъв е първият ти спомен, свързан с adidas?

С Kendall имаме снимка, на която сме облечени изцяло със спортни екипи на adidas.

adidas винаги е имал голямо влияние в културата. Изглежда, че днес тя се влияе най-силно от живота ни онлайн. Какво мислиш за социалните мрежи?

Те дават възможност на хората да споделят своите креативни идеи и да са част от нещо по-голямо – това е нов начин да се свързваш с други хора и да изразяваш себе си.

Това е първата ти кампания за adidas Originals. Какво беше чувството да работиш с тях?

Беше много забавно! Винаги съм обичала adidas и в момента съм много развълнувана, че съм част от семейството на Originals, особено за лансирането на Falcon.

С какво съчетаваш своите обувки Falcon?

Задължително със спортно долнище на adidas и къс топ или пък с къса небрежна рокля. Могат да се съчетаят с всичко – обожавам черно-розовата им цветова гама.

 

Малко млади хора на тази възраст са успешни колкото теб. На какво мислиш се дължи успеха ти? Винаги ли си била толкова устремена?

Това, че съм заобиколена от успешни, уверени и интелигентни жени винаги ме е карало да искам да оставя моята следа в този свят. Правя го чрез нещо, в което силно вярвам – красотата. Разбира се, дължа много на семейството си, което винаги ме подкрепя и вдъхновява.

 

Ти вдъхновяваш много млади жени. Има ли някой, който вдъхновява теб?

Определено жените в семейството ми, особено майка ми. Тя е добър пример за подражание за всички ни и винаги е до нас, когато имаме нужда от нещо. Семейството ми винаги подкрепя начинанията ми и продължава да ме вдъхновява да правя това, което обичам.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види