Louis Tomlinson

Louis Tomlinson от One Direction за първи път в България

Звездата ще пее в София на 18 септември

Eдин от неповторимите вокалисти на One Direction, идва за пръв път в София на 18 септември 2023 година за концерт, част от турнето "Faith in the Future“.

С плодовита кариера като вокалист и автор на голяма част от хитовите песни на звездната момчешка банда и два солови албума, Луи Томлинсън ще стъпи за първи път на българска сцена догодина с концерта, част от турнето по повод представянето на едноименния нов албум "Faith in the Future“, в повече от 40 европейски града. Креативен, артистичен и с песен в Топ 10 на Spotify ("Back To You” с Bebe Rexha), Луи идва, за да се срещне с родната публика за първи път.

Миналия месец Луи се завърна към музиката с първи сингъл от албума -  "Bigger Than Me", първата му нова песен след излизането на дебютния солов албум "Walls", продаден в милионни тиражи през 2020 г. "Bigger Than Me“ вече завзема радио станциите на Острова и се насочва към американските чартове.

По новия албум "Faith In The Future“, който излиза официално на 11 ноември, Луи работи с известни имена като Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) и Hurts frontman Theo Hutchcraft. Louis записва албума с една основна цел: да създаде колекция от песни, подходящи за изпълнения на живо - задача, с която той се справя повече от добре.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види