Campari Red Diaries

The Legend of Red Hand, Campari

С новия си филм CAMPARI продължава традицията да пише легендарни истории. Тази година краткият филм The Legend of Red Hand от италианския режисьор маестро Стефано Солима (Gomorra) ни потапя в още и още: естетика, вкус и стил. Красавицата в главна роля е влиятелната холивудска актриса Zoe Saldana - най-новото попълнение в концепцията на италианския аперитив Campari Red Diaries. Историята се върти около легендата за Red Hand - червените ръце, които принадлежат на мистериозния барман, чиято самоличност е тайна, а коктейлите му – градски легенди. The Legend of Red Hand е пътуване в преследването на съвършения коктейл. Джин, вермут, CAMPARI… е едно страстно и неустоимо заклинание, което само най-способните умеят. Negroni е онзи коктейл, който обсебва ума ви.

Премиерата за България се състоя на 25 април в PUBLIC BAR, където представители на премиум коктейл барове, водещи печатни и електронни медии, блогъри и фенове на марката имаха удоволствието да опитат безупречни коктейли Negroni от местните Red Hand бармани, които дадоха осезаема форма на вдъхновението си. Развивайки характерната за марката максима, че "Всеки коктейл разказва история", филмът засвидетелства своето уважение към таланта на барманите в цял свят - на "Червените ръце", майстори на най-добрите коктейли. Елегантният късометражен филм може да видите в официалния YouTube канал на CAMPARI. 

Най-хубавото е, че всички, които все още не са имали шанса да опитат от магията на изтънчения коктейл с CAMPARI, ще имат тази възможност през месец май в баровете Public, Oscar, 5L Speakeasy Bar, COTTO, Cache, Hashtag и Sputnik. Тези и други заведения щесе включат и в световната благотворителна инициатива Negroni Week, като се присъединят към над 7 700 заведения от цял свят, които набират средства за социални каузи по свой избор. Тази година в седмицата от 4 до 10 юни столичните водещи барове в гурме коктейлите, които изберат да подкрепят проекта на negroniweek.com, ще предлагат класическия Negroni коктейл, негови авторски интерпретации, както и неустоимия CAMPARI Tonic, също представен на събитието в бар Public.

 

Negroni Week започва през 2013 година като празник на един от най-добрите коктейли в света и до момента е събрал дарения за над 1.5 милиона долара.

За Red Diaries: Червените дневници на CAMPARI отбелязват великолепната история на всеки коктейл и вдъхновението, което стои зад него, в една непрекъсната окръжност, която се отнася до едно единствено нещо: хората и животът им. Всеки барман ни предлага цял свят от спомени, места, усещания, опит и знание. Превърнали се вече в хора на градското изкуство, именно барманите придават форма на вдъхновението си чрез коктейлите, а ние можем да им се насладим, отпивайки на малки глътки. Наслаждавайте се на историите отговорно. Наздраве.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види