Снимка: Официална Facebook страница

Instagram разказва пикантни истории от Burning Man 2017

Град в пустинята. Култура на възможностите. Общество от мечтатели и активисти. Burning Man изпълва фийдовете на Instagram акаунтите ни. И не можем да гледаме встрани. Едноседмичният фестивал, който се провежда в пустинята Блек Рок, се е разраснал до световна мрежа от събития и програми като Burning Man Arts и Burners Without Borders. Той стартира като малко събитие в Сан Франциско и се разраства до интернационален феномен – пиршество на изкуството във всичките му форми. Съвкупност от култури. Поглед към бъдещето.

Снимка: burningman.org

Burning Man е динамично събитие с културни и философски корени. Фестивалът е като бягство от света на реалността, построен от нулата от своите търсещи приключения участници. А краят на грандиозното събитие гарантира, че всеки е успял да види и съпреживее най-смелите плацебо висоти на участниците. В Instagram можем да бъдем зрители на богатата история от цветове и екстравагантност, която разказва докъде е стигнал духът на фестивала. И още по-важното – кой с какво е бил облечен. Тук с удоволствие обръщаме внимание на сексапилното присъствие на най-горещите кралиците на Victoria’s Secret.

Колкото забавни (и смели) могат да бъдат дамите, които участват в ежегодното събитие, толкова екстравагантни и дръзки могат да бъдат и костюмите им, които представят на модното шоу на Victoria's Secret – оскъдни, помпозни, красиви, но със сигурност неподходящи в случай на внезапна пясъчна буря. А всекидневните им дрехи определено не са разочароващи.

 

J'existe ???????????? #burningman2017 #foreveronvacation Thank you @henriquesch for capturing my first moments @burningman and @inspiresmi to get me going and styling me ????❤️

Публикация, споделена от Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) на

От готовите за полет пеперудени крила на Алесандра Амброзио, за които не сме сигурни как са се побрали в куфар, до вдъхновените от перка на русалка шорти на Марта Хънт и всеки от останалите "ангели", които се възползваха от възможността да се покажат с прелести в бронирани сутиени, богато украсени с бижута, шипове и верижки, както и къси секси панталонки, през които има много какво да се (или да не се) види. 

 

Публикация, споделена от Martha Hunt (@marthahunt) на

Някои от тоалетите на фестивала Burning Man, представени от най-горещите кралици на модата са повече от предизвикателни – не само за окото, но и за фантазията. 

 

Shine on you crazy diamond ... ???????????? #BurningMan

Публикация, споделена от Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) на

Опитваме се да си представим какви усилия костват тези визии – както за ангелите, така и за техните стилисти. Но едно е сигурно – никой не би се изненадал, ако на следващото модно шоу на Victoria’s Secret има отредено специално внимание на тоалетите на тема Burning Man. И под "никой не би се изненадал", имаме предвид, че се надяваме да е така.

 

Heart of gold ✨????✨ #burningman2017 #foreveronvacation styled by @inspiresmi

Публикация, споделена от Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) на

 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види