1 / 4

Успешните жени на Африка

Жените са невероятни! Те са майки, съпруги, дъщери, лели, сестри, братовчеди, баби, приятели, колеги. Но ние не сме само това, което определят отношенията ни с другите! Всяка жена е преди всичко човек със своите собствени мечти и амбиции.

Тези четири жени - сред много други по целия свят - доказват, че когато едно момиче получи равен шанс за образование, то може да постигне собствените си мечти и да помогне на целия свят.

Хани Дхломо

Хани Дломо, основател на Ndalo Media и Ndalo Luxury Ventures, е една от най-влиятелните жени в медийната индустрия на Южна Африка. Нейното издателство Ndalo Media притежава списания като Destiny, Destiny Man, Sawubona, а наскоро и Elle и Elle Decoration. Тя се занимава и с организация на събития, и издаване на книги. Но може би най-големият принос на Dhlomo е, че използва успеха си, за да подкрепя жени и млади професионалисти, така че те също да се отличат в своите области.

Тя провежда семинари, фокусирани върху това как можете да промените начина си на мислене и да го приложите в бизнеса. Създава и менторски livechat в платформата Ndalo Media, за да обсъжда успехите и препятствията в кариерата си, а също така дава и съвети на своите млади колеги.

"Подценяваме значението на прецизността и съзнателността в нашето мислене.", казва тя пред женската публика по време на годишната женска закуска в Дърбан тази година. "Най-добрият начин да прогнозираме бъдещето е като го създадем. Действайте по-ясно, ако сте прецизни и точни в това, което искате. Визуализирайте го и повтаряйте на себе си ежедневно."

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види