Снимка: Lara Solt

Изоставената годеница на Елтън Джон разказа за провалилата се сватба

Линда Ханън - изоставената годеница на Елтън Джон, разказа как той е отменил сватбата им само месец преди насрочената дата.

Макар и 72-годишният певец сега да е омъжен за Дейвид Фърниш, през 70-те години на миналия век той е готвел сватба с Линда Ханън. Заради очевидни проблеми със сексуалността си, обаче той е решил да я отмени. Според Линда Ханън за това са го убедили текстописецът Бърни Топин и певецът Лонд Джон Болдри.

"Беше мълчалив и мрачен - разказа Линда Ханън. - Не знаех, че се бори със сексуалността си. Един месец преди сватбата ме събуди пиян и каза, че приключваме".

След това Елтън Джон повикал доведения си баща и той му помогнал да се изнесе. Оттогава двамата с Линда Ханън не са се виждали.

"Бях толкова шокирана - добави Линда Ханън. - Обичах го много и мислех, че и той ме обича".

Линда Ханън отрича Елтън Джон да й е плащал някакво обезщетение. Като доказателство изтъква, че още работи като офис мениджър на лекарски кабинет на 75-годишна възраст.

Елтън Джон се жени за звукорежисьорка Ренате Блауел през 1984 г. Развеждат се след четири години, когато признава публично, че е гей. С Дейвид Фърниш сключва брак през 2014 г. Те имат двама сина - 8-годишният Закари и 6-годишният Елайджа.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види