Снимка: Randall Slavin

Лейди Гага се среща с Джеръми Ренър

Певицата и актриса Лейди Гага прекарва доста време с актьора Джеръми Ренър, което според източници от обкръжението им може да е знак за началото на нов роман.

Тридесет и две годишната изпълнителка, която се изявява и като актриса, се раздели с годеника си Крисчън Карино през февруари след продължила две години връзка. Сега, според източници, цитирани от сп. "Пийпъл", Лейди Гага се е сближила с 48-годишния Джеръми Ренър и прекарва доста време с него.

Новината за романтичното сближаване на ексцентричната поп звезда и актьора идва скоро след като Лейди Гага "изригна" срещу социалните медии заради това, че разпространяват неверни слухове за романтична връзка между нея и Брадли Купър.

Отношенията между певицата и актьора и режисьор на филма "Роди се звезда" се превърнаха в една от най-обсъжданите теми в социалните медии след церемонията за наградите "Оскар". На шоуто Лейди Гага и Брадли Купър изпълниха хитовото си парче "Shallow" от музикалната продукция. Вместо обаче да обсъждат отличието, което песента спечели, потребителите се заеха да нищят прочувственото изпълнение на двойката. Според мнозина то е било свидетелство за романтичните отношения между Лейди Гага и Брадли Купър, при това демонстрирано "под носа" на Ирина Шейк - половинката на актьора и майка на дъщеря му.

Помолена да изясни слуховете, Лейди Гага нарече социалните медии "тоалетната на интернет", припомня изданието.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види