Nike

Една легенда на 40 - Nike Air Force 1

Историята на Nike Air Force 1 започва през 1982 г., когато е създаден като една от най-иновативните баскетболни обувки, но бързо навлиза в стрийт културата и се превръща в иконичен модел за редица поколения и субкултури.

Светът на Nike Air Force 1 е свят, който обединява музиката, танците и културата в едно, затова на 3 декември, в The Steps, Nike кани всички почитатели на силуета да отпразнуват заедно 40 години от създаването му.

В събитието ще се включат едни от най-популярните лица от танцовата и музикална сцена у нас – Криско, Дара, Алекс Драганова и Мирела Илиева, като това са само част от хората, които ще обединят сили и талант за 40 години AF1.

Програмата на събитието ще предложи различни танцови уъркшопи, barber и braids зона, както и специална работилница, в която всеки ще може да развихри креативността си, като нарисува своя мечтан дизайн. Всеки, който се включи в работилницата, може да участва за спечелването обувки с неговия Nike AF1 дизайн, изпълнен от талантливия Борче Ристовски.

А за финал 16 български танцьори ще премерят сили в данс батъл.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види