© ROCK OYSTER MEDIA 2022

Акцентите по 24Kitchen през май

Барбекю с Том Керидж, сезон 1

Премиера: 6 май 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки петък от 13:00 ч.

© MMXX BLINK ENTERTAINMENT LIMITED for International ITV

Отличеният със звезда Мишлен готвач Том Керидж запалва барбекюто си, за да устрои любимите си летни пиршества. Пълна със съвети и споделени умения относно готвенето на барбекю, тази апетитна поредица предлага по нещо за всеки, независимо дали сте любител на месото, рибата или поклонник на зеленчуците. От пиле, печено върху кенче бира, през риба Джон Дори на скара, салата от карфиол на барбекю, до бавно изпечена медена торта, свежите вкусове нямат край. Смесица от апетитни рецепти и пламтящата страст на самия Том към готвенето навън върху нагорещени въглища –това е вдъхновение за повече време около барбекюто за цялото лято.

 

Просто Реймънд Бланк, сезон 2

Премиера: 27 май 2022 г. от 12:00 ч.

Излъчване: От понеделник до петък от 12:00 ч. 

© ROCK OYSTER MEDIA 2022

Реймънд Бланк се завръща към прекрасните си градини и готвенето на открито в комплекса "Le Manoir aux Quat Saisons“ в Оксфордшир. И този път той ще готви, като използва най-пресните и вкусни съставки, за да създаде нещо наистина апетитно.

Поредицата включва прекрасна колекция от 40 нови рецепти и е вдъхновена от пътешествията на Реймънд по света. Не е пропусната, разбира се, френската кухня, но също и улична храна от най-различни кътчета, модерни класики, отлични фамилни ястия и нови тенденции.

В епизодите гостуват множество известни кулинари, включително Клод Бози, Сабрина Гаюр, Оли Дабу, Майкъл Кейнс и Пол Ейнсуърт. Реймънд ще готви заедно с известни готвачи със звезда Мишлен в Обединеното кралство, за да открие тайните на техните любими кулинарни шедьоври. Освен знакови личности от света на готвенето, "Просто Реймънд Бланк“ ще включва множество насоки и съвети от Реймънд за това как да извлечете най-доброто от класическите съставки.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види