©2013 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Акцентите по FOX Crime през май

Убийствени тропици, сезон 3

Премиера: 5 май от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

©Matthieu Guitteaud - FTV – Federation Entertainment

Остров. Две напълно различни жени. Две служителки на реда, които трябва да работят заедно – Мелиса, която никога не е живяла на остров и Жизел, места жителка, израснала там. Едната - образована, женствена, строга, не се колебае да играе съблазняваща роля по време на разследванията, другата - много директна, действа по същество и понякога прескача правилата. И двете знаят, че не могат да очакват нищо от мъжете. Те определено се конкурират, но заедно, използвайки различията си като сила, те могат да разрешат и най-трудните криминални случаи.

В ролите: Соня Роланд, Беатрис де ла Булей

Синя кръв, сезон 4

Премиера: 4 май от 23:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа

©2013 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

В сезон 4 на "Синя кръв“ напрежението се покачва, когато Франк и Ерин имат различие в мненията относно случай, включващ смъртта на полицай.  Дани е принуден да влезе в ролята на водещ преговарящ за заложници, докато животът на Ерин виси на косъм. Междувременно поведението на Джейми е поставено под въпрос и то повече от веднъж. Проследете историята на семейство Рейгън, съставено от няколко поколения полицаи, които продължават да посвещават живота си на правоприлагането в Ню Йорк.

Шекспир и Хатауей: Частни детективи, сезон 4

Премиера: 22 май от 10:55 часа

Излъчване: Събота и неделя от 10:55 часа

Copyright BBC, 2022

Чудноватите, ексцентрични детективи се завръщат за още интересни и причудливи мистерии, преливащи от остроумие и провинциален чар.

От подозрения за наличие на духове до препратки към шекспировия свят, от нажежени страсти и ожесточено съперничество в състезанията по балните танци до подъл заговор за саботаж на Коледа, това е обичайният бизнес на задлъжнелия бивш полицай и неговия много надежден партньор. Това очарователно дуо също има своите демони, с които се бори – Лу се присъединява към клуб за отслабване и се сблъсква със сестра си, докато Франк се оказва от грешната страна на закона, обвинен за убийство.

В ролите: Марк Бентън, Джо Джойнер

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види