© 2017 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.

Aкцентите по FOX Life през май

Династия, сезон 4

Премиера: 9 май от 21:00 часа

Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 часа

© 2021 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Династия се завръща, което означава, че обстановката е нажежена и семейство Керингтън е готово за предателства. След като някак оцеля след моминското си парти в края на трети сезон, Фалън просто иска да се омъжи за Лиъм и да имат хубав, спокоен живот. Това не са думи, които обикновено предизвикват асоциация със семейство Керингтън, което няма да се промени  и в този сезон, защото щастливата двойка ще се изправи пред най-големите си предизвикателства досега. Опасността и изкушенията ще бъдат също толкова изобилни, колкото и шампанското и диамантите. 

В ролите: Елизабет Гилис, Грант Шоу, Николет Шеридън, Рафаел Де Ла Фуенте, Сам Ъндърууд и др.

 

Добрият доктор, сезон 1

Премиера: 13 май от 20:00 часа

Излъчване: Oт понеделник до петък от 20:00 часа

© 2017 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.

Поредицата представя историята на млад хирург със синдром на саванта, който е назначен в педиатричното хирургично отделение на престижна болница. Възниква въпросът: може ли човек, който няма способността да се разбира с хората, всъщност да спасява живота им?

В ролите: Фреди Хаймор, Антония Томас и др.

 

Пожарникарите от Чикаго, сезон 4

Премиера: 10 май от 22:55 часа

Излъчване: Oт понеделник до петък от 22:55 часа

2015 NBCUniversal Media, LLC

Героите от Пожарна 51 се впускат стремглаво в опасността независимо от риска, a успехът на всяка тяхна мисия е разликата между живота от смъртта. В предишния сезон екипът се срещна с безброй трудности – сблъсък на пожарна кола, инцидент с хеликоптер на покрива и пътно произшествие, в което участва техен близък приятел. Но нито едно от тези предизвикателства обаче не е толкова тежко, колкото загубата на един от тях – немислима трагедия, която засяга целия екип. През всички възходи, падения и напрежение както у дома, така и на работа, пожарникарите, спасителният отряд и парамедиците знаят, че тяхната отдаденост един към друг е това, което ги поддържа живи.

В ролите: Джеси Спенсър, Т. Кини, Моника Реймънд, Дейвид Ейгенберг и др.

 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види