Снимки: Васил Германов

Движението като притегателна сила към успеха

"Движението винаги е било част от живота ми. Мотивирало ме е в моментите, в които чувствам умора. Мотивира ме, когато се чувствам безсилна. Движението ме възстановява и ме пълни с енергия, дори в моменти на слабост, затова за мен е важно облеклото, което нося, да ми дава свобода.“, споделя младата и чаровна Джералдин Тодорова.

Джералдин става известна след участия в различни риалити формати, в които демонстрира завидна спортна форма и дух. Тя спортува активно от ранна детска възраст, като започва с художествена гимнастика, а по-късно се преориентира към кросфит и бокс.

Противно на очакванията, когато е най-уморена, не спира да спортува. Приливът на адреналин е едно от най-желаните усещания за нея, затова гледа да го подхранва редовно. Сега обаче фокусът на активната дама е насочена върху образованието – тя е приета в един от най-престижните американски университети. За Джералдин сякаш няма невъзможни неща – движение е онова нещо, което стремглаво я води напред и я зарежда с нови сили, стига да е съчетано с комфортно облекло, позволяващо свобода на всяко движение.

 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види