Снимка: Васил Германов

КОД ЧЕРВЕНО: Най-важното за намаленията

С най-изгодните спортни предложения от adidas

Сезонните намаления са неизменна част от празниците, която истински ни радва, особено когато става въпрос за любимите ни магазини. Преди всичко щастливи ни направиха спортните и лайфстайл предложения на adidas. Но всяко нещо по реда си. Първо трябва да сме наясно как се прави шопинг по време на намаление и после вече може да планираме какво да си купим (освен онова, в което сме се влюбили от пръв поглед, разбира се). А накрая уточняваме и къде е най-добре да го направим.

Как се прави шопинг от зимното сезонно намаление?

Ами как? Лесно. Докато портфейлът ви набъбва от коледните бонуси и щедрите ви роднини, цените падат навсякъде и сега дрехите, за които само сте си мечтали, са абсолютно достъпни. Това, което не трябва да правите, е да се паникьосвате от изобилието. Паниката не води до разумни решения. Съветваме ви да не допуснете примката на намаленията да замъгли разсъдъка ви. Поемете глътка въздух и преценете от какво наистина имате нужда, а не какво е с най-намалена цена или кое се разпродава най-бързо.

Снимка: Васил Германов

Моментът, в който откривате намалението в любимия си магазин. Подготвили сте по-голяма сума, за да си подарите мечтаните придобивки, но разбирате, че ще се ощастливите за 30% по-малко. 

Снимка: Васил Германов

Какво да пазарувате на намаление?

Хубавото намаление е трудно за намиране и ние сме тотално подвластни на желанието да заплатим пълната цена за поредната истинска "инвестиция в нашия гардероб". С цел да ви помогнем да пазарувате по-разумно, ви предлагаме няколко неща, които винаги може да пазарувате на намаление без да сгрешите.

Athleisure облекло

Athleisure (комбинация от английските думи за атлетика и свободно време) е облекло, вдъхновено от дрехите за тренировка, което можете да носите по цял ден. Това е гореща тенденция и ще продължи да бъде такава и през пролетта и топлите месеци. Ето няколко топ избори за adidas, които можете да намерите сега на супер изгодни цени, за да се сдобиете с качествен athleisure гардероб.

Снимка: Васил Германов

Тениски

С обло или V-образно деколте, широка или вталена – вашата тениска пристига във всевъзможни форми и размери, а и набор от цени. Имайте едно наум, че тениските са един от тези артикули, които постоянно поддържат в наличност през цялата година. Няма причина да плащате повече за нещо, което е много вероятно да замените или загубите през годината. Предлагаме ви да се заредите с разнообразие от цветове и модели, в мига, в който откриете нещо, което ви харесва по време на намаление. Съветваме ви да се придържате към материите от памук-полиестер, които са едновременно дишащи и не се мачкат. 

Снимка: Васил Германов

Дрехи и аксесоари за тренировка

Очаквано, дрехите за тренировка са на челно място по време на намаление. В синхрон с новогодишните резолюции много от нас използват Нова Година, за да започнат да се занимават сериозно с фитнес. Именно за това сега е моментът да се пазарува всичко обвързано с фитнес и спорт – дрехи, обувки, раници - цялостна екипировка.

Снимка: Васил Германов

Къде и кога да откриете намалените артикули?

adidas by Stella McCartney, adidas StellaSport и много други спортни артикули от колекциите на adidas ще намерите с намаление от 30% в представителните магазини на марката в страната.

Не е необходимо да изхарчите куп пари, за да изглеждате великолепно. Когато действате разумно по време на намаленията и разпродажбите, можете да се облечете подобно на вашите приятели, само че за далеч по-малко пари. Това е най-добрият начин да бъдете на върха на тенденцията без да съсипвате бюджета си.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види