Надпреварата за наградите BAAwards 2021 започва с прием на кандидатури от 1 септември

  • Едни от най-вдъхновяващите рекламни кампании бързат да се включат в състезанието за престижните награди на Българската асоциация на рекламодателите
  • Кандидатури в бизнес конкурсите могат да бъдат подавани от 01 септември 2021 до 17 октомври 2021 г. (до 31 октомври за студентите)

Тазгодишните 7-ми награди на Българската асоциация на рекламодателите са посветени на новото начало и хората, които го създават с уникални решения и смислени кампании.

BAAwards'21 за пореден път дават възможност на професионалисти и студенти в сферата на маркетинговите комуникации да покажат най-добрите си работи, като този път очакванията към новите творчески решения са по-големи от всякога.

Днес, 1 септември, стартира приемането на кампании в трите отделни конкурса, част от Наградите на БАР – за рекламодатели, за комуникационни агенции и за студентски отбори в специалности "маркетинг, реклама, комуникации“ от цяла България.

Едни от най-вдъхновяващите рекламни кампании бързат да се включат в състезанието за престижните награди на Българската асоциация на рекламодателите, като търсеха подробна информация от организаторите още преди 1 септември, когато порталът отваря достъпа за кандидатстване. Но това е само началото на надпреварата в един конкурс, който ще събере историите на успеха и ще отличи изключителните постижения в маркетинговите комуникации – отражение на прогреса от началото на 2020 до лятото на 2021 г. Един период на непрекъсната промяна и осъзнаване, който донесе вдъхновение на тези, които умеят да се адаптират към новото и да се справят с предизвикателствата.

Трансформиращата се маркетинг среда предизвика много от компаниите да бъдат интересни и забележими, а конкурсът BAAwards 2021 цели да разкаже именно за тези моменти на просветление в бизнеса, вдъхновени от промяната в начина на живот и поведениетона потребителите.

Българската асоциация на рекламодателите кани всички да станат част от Новото начало – това, от което СМЕ част всички НИЕ, защото резултатите на компаниите идват от хората, които работят заедно за успеха. А когато фокусът е върху общия труд и вдъхновение, постиженията не закъсняват.

Ето и кои са категориите, в които ще се състезават рекламодатели, комуникационни агенции и студенти в трите отделни конкурса за наградите на БАР, BAAwards 2021:

  • Пускане на пазара на нов продукт под нов бранд или като деноминатор на съществуващ бранд в установена категория
  • Пускане на пазара на новa услуга под нов бранд или като деноминатор на съществуващ бранд в установена категория
  • Kампания, свързана с корпоративна социална отговорност

Кампаниите, които ще се включат, трябва да са реализирани в периода 01 януари 2020 – 30 юни 2021 г. Те ще се подават онлайн от 01 септември 2021 до 17 октомври 2021 г. за бизнес конкурсите и до 31 октомври за студентския конкурс.

Порталът за изпращане на заявки е вече отворен за всички. Запознайте се със стъпките за кандидатстване във видео съдържанието и подробната информация на www.baawards.com

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види