Снимка: Getty Images

Принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган разгневиха кралските поклонници

Принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган разгневиха кралските поклонници с решението си да кръстят първородния си син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор далече от любопитни погледи. Според публикациите отрочето на херцозите на Съсекс ще бъде кръстено тази събота - точно два месеца след раждането си. Почитателите на британското кралско семейство очакваха кръщенето да бъде в параклиса "Сейнт Джордж", където миналата година се венчаха принц Хари и Меган Маркъл.

Според новия план на височайшата двойка обаче Арчи ще бъде кръстен в частния параклис на кралица Елизабет Втора в замъка Уиндзор.  Кралските кръщенета са частни събития, но обикновено се организират на места с обществен достъп, за да могат почитателите да виждат как гостите пристигат и напускат църквата.  Организираните по този начин кръщенета на трите деца на принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, бяха наблюдавани възторжено от фенове на кралската фамилия. 

Решението на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган да кръстят сина си зад стените на замъка Уиндзор означава, че поклонниците ще бъдат лишени от подобна възможност, което породи недоволство сред тях. Очаква се на кръщенето да присъстват само 25 гости. Сред тях няма да бъде кралица Елизабет Втора, която по същото време има друг ангажимент. 

За почитателите на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган остава да очакват официалните снимки, които родителите вероятно ще публикуват след кръщенето. 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види