Лятото започва с вкусотии от Hellmann’s

Сезонът на дългите дни, прекарани в компанията на страхотни приятели, ледени коктейли и вкусна храна, е официално открит.

Hellmann’s кани всички гладни почитатели на апетитните изкушения на първия си самостоятелен фууд фест на 15-ти и 16-ти юни в София.

Ще ви очакваме на голямата поляна зад Национален музей "Земята и хората" в компанията на най-добрите в столичния стрийт фууд, защото знаем, че хубавата храна е за споделяне.

Уикендът започва с вкусотии и тематични коктейли, а вечерите ще пулсират от пулта на DJ Skill. На феста ще ви провокираме да опитате неочаквани комбинации и вкусове, както и да се насладите на познатите сосове.

В неделя сме отделили време и на тези, които обичат не само да си похапват, но и да приготвят храната сами. От 16:00 до 17:00 часа мястото зад престилката е резервирано за всички любители на стрийт фууд готвенето, които искат да покажат креативност и умения. Записванията за кулинарната битка ще стават на място.                                                                                                                               

На страната на вкуса застават партньорите ни от Skapto, Pizza Lab, 11 Meats, Street Chefs, BOOM Burgers, Urban Table, honu, Porchetta bar и Travel cocktails, коитоса подготвили най-апетитните комбинации със сосовете на Hellmann’s, за да ги споделят с истинските ценители на добрия вкус.

Ще ни намерите на поляната зад музея "Земята и хората" Кога: 15-16 юни | от 10:00 до 22:00.

Чакаме ви гладни - за вкусна храна и за добро настроение.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види