Снимка: Rawpixel

Какво може да се купи от интернет

Не е тайна за никого, че в интернет може да бъде намерено почти всичко - от най-великите прозрения на човечеството до клоаката на пороците му. Като казваме, че в интернет има всичко, имаме предвид наистина всичко, а резултатите от едно обикновено проучване могат да бъдат наистина шокиращи.

Най-добре вижте сами какво може да се намери из дебрите на интернет.

Урина

Едва ли някой е предполагал, че ще се мине без това, нали? Всъщност урината е доста ценен ресурс, каквото и да си мислите.

В интернет има огромно търсене на всичко, но, без съмнение, "чистата" урина е нещо, което има сериозен пазар. Най-вече от страна на служители на компании, които имат практиката да правят тестове за наркотици.

Сайтът Urine the Clear всъщност свързва хората, които търсят урина, в която няма следи от нелегални вещества с такива, които могат да им я предложат и да вземат пари за това. Това е добър бизнес, защото не изисква нищо повече от това някой да уцели чашката, а друг да има пари да си плати.

Може би най-хитрото на тази услуга е, че разчита на неизчерпаеми ресурси от човешката отделителна система.

Танк

Ако искате да сте защитени в дома си, винаги можете да се въоръжите. Някои хора държат на това повече от други и в такива случаи обикновеният пистолет не върши работа. Нито пушка, картечница или гранатомет. Най-сигурно е танк.

Сайтът mortarinvestments предлага възможности за закупуване на всякаква масивна военна техника, която изглежда толкова внушително, че ще държи всичко живо далеч от вашата собственост, включително властите.

Освен всичко, ако се сдобиете с такава машина, ще притежавате единственият работещ танк в цялата република и ще можете да я завладеете, ако смятате, че си заслужава.

Уран

Ако танк не ви стига, винаги можете да се пробвате с атомна бомба.

Ураниева руда може да бъде закупена директно от Amazon, но количествата, които се продават в интернет, са твърде малки за бомба.

Все пак, ако обедините усилия с всичките си приятели, може да опитате да направите един малък АЕЦ в задния двор. Това е добра идея, защото цените на енергията тепърва ще поскъпват, така че вариантът за лична атомна централа въобще не е за изпускане.

Цената на урана е 40 долара, а причината въобще да се продава свободно, вероятно е свързанa с научни цели.

Човешки череп

Из интернет се продават какви ли не секрети и отпадъци от човешкото тяло, така че е логично да стигнем до костите. Любопитен факт е, че на територията на някои американски щати не само е легално да се продават кости и черепи, но това също е бизнес.

Сайтът boneroom е специализиран в това да доставя човешките останки. За какво може да се ползва череп обаче?

Ако сте хан Крум, можете да пиете от него. Ако сте Хамлет, можете да рецитирате с него в ръка. Ако сте окултист, можете да викате Сатаната.

Всъщност художниците и лекарите ползват човешки черепи, за да изучават лицевата анатомия, така че череп никога не е излишен.

Собствениците на Boneroom обясняват, че това е магазин за естествена история, в който обаче артикулите могат да бъдат закупени.

Земя на луната

Ако ви е писнало от държавата, в която живеете и отидете някъде другаде, винаги има опасност и там да не ви хареса. Тогава единственият шанс е да напуснете завинаги планетата, но въпросът е в коя посока?

Все още е твърде малко вероятно да колонизираме Марс, но затова пък Луната е достъпна. Сайтът lunarland предлага възможност на потребителите да си закупят парче земя на Луната.

Сделката всъщност е доста добра, защото там има много земя и само за 30 долара можете да си купите около половин хектар.

Екскременти

Тази онлайн услуга изобщо не е свързана с наторяване в земеделието. По-скоро е поредната приумица, която има шанс да се превърне в бизнес, както всичко останало в интернет.

Така или иначе, вече има хора, които се занимават с доставка на екскременти по поръчка. Такива са сайтовете ipoopyou и poopsenders, които са повече от сериозни в дейността си.

Чрез тези сайтове можете да направите гадна изненада на някого, при това напълно анонимно. Услугата гарантира качество, автентична воня и различен биологичен произход на екскремента, който може да бъде избран по каталог.

На пръв поглед всичко това изглежда безсмислено, но от друга - това е чудесен подарък от всеки гражданин за първия работен ден на Парламента.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види