Снимки: Пресофис Aperol Spritz

Оранжево лято ни донесе амфибията на Aperol Spritz

Докато се чудим кога дъждът ще отстъпи на слънцето, за да се отдадем на плажните приключения, в които само то може да ни забърка, едни първенци вече си спретнаха едно меко казано грандиозно парти на Оранжево море. Не, няма грешка, морето беше оранжево, защото стана част от Aperol Spritz Summer Amphibious Tour 2018.

Оранжевият камион-амфибия изплува на плажа на Какао Бийч в петък, 13-ти, в който обаче нямаше нищо фатално, а доброто настроение беше завзело района. Като мираж всъдеходът доплува до зажаднелите любители на слънцето и спусна прозорците си, за да разкрие, че отвътре е мобилен бар на Aperol Spritz и DJ пулт. И тогава, както се пее в една любима детска песен: "Боядисах този свят с най-любимия ми цвят: оранжево небето, оранжево морето!"

 

Така България се включи за първи път в европейското турне на Aperol Spritz, коктейлът, който инжектира лятно безвремие у милиони любители на неподражаемата комбинация от сухо пенливо вино, Aperol и сода.

 

Мисията на Aperol Spritz е да събира спонтанно хората и да разбужда щастливата искра във всеки. Както символизира и амфибията – Aperol е готов да стигне навсякъде, за да даде старт на освежаващо парти. След Слънчев бряг, лятното турне на Aperol Spritz продължи към Румъния и Гърция, закъдето отплава и оранжевата амфибия.

 

Вече почти сто години тайната рецепта на Аperol ни радва с богатия си комплексен вкус, плод на балансирано смесване на билки като тинтява, ревен и портокал. Като създаден за летните моменти, а те сякаш създадени за неговия сладко-горчив вкус.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види