Снимка: gratisography

Как да се разсейвате от факта, че животът ви се разпада

Животът е толкова труден, а да го объркате е толкова лесно. Особено за жените. Може да сте забавни и закачливи, но на път да пресрочите заема си, или пък на 27 и завидно очарователни, но да живеете при родителите си. А може би сте красиви и от класа, но се срещате с трима различни неподходящи мъже едновременно. Искате да избягате от проблемите си – публично и веднъж завинаги? Ето как:

Непрекъснато публикувайте мнения във Facebook

Разбира се, бихте могли да се обадите в старата си работа и да питате защо са ви уволнили, молейки се да премислят решението си, защото наистина сте харесвали работата си и мислите, че имате бъдеще в сферата. Или просто може да влезете във Facebook и да излеете 3000 думи в бесен статус относно мизантропията, която видяхте в метрото сутринта. Ако наистина се чувствате зле, поспорете публично в социалните мрежи с по-възрастен роднина на тема къси потници с тънки презрамки.

Станете онова момиче, което много обича супите

Може ли някой, който е направил крем супа четири пъти тази седмица (всеки път с различен кореноплоден зеленчук) да бъде депресиран? Вие кажете – след като опитате поредното зимно гаспачо. 

Експериментирайте с фитнеса

Добавете леля си и всичките й разведени приятелки, които обичат да тренират, в мобилното си приложение за поддържане на спортна форма и планирайте дните си така, че да поддържате броя на стъпките си според техния. Забавен и бърз начин да игнорирате липсващите вноски по кредитната ви карта и да влезете във форма! 

Купете си книга за учене на нов език

“Иха, Елена обмисля да учи полски? Толкова е интернационална.“ – казват вашите силно впечатлени приятели, които обаче не забелязват, че сте започнали да носите дрехите си наопаки поради липса на време да пуснете една пералня.

Проведете шумен разговор в бар

Може да бъде на всякаква тема, стига да изразявате мнението си по абсолютно ненужно инатлив начин и на високи децибели, което проваля вечерта на останалите клиенти. Нека тирадата продължи поне 3 маргарити време и завърши със силен финал, който подробно обяснява промените, които са настъпили между вас и майка ви.

Превърнете се в супердобър приятел

Сещате се за онзи приятел, който очевидно избягва собствения си живот, защото е винаги нащрек за всичко, което се случва във вашия? Бъдете този човек. Карайте приятелите си до работа, изпечете им мъфини, ako са болни, подкрепяйте ги, когато са в криза. Да сте добър приятел е велик начин да се запознаете с провалите на другите.

Подходете към срещите с мъже като към олимпийски спорт

Направете си перфектния профил в Tinder / Grindr. Подгответе си арсенал от реплики за заговаряне с интегрирани в тях емотикони и си направете график с посредствени срещи за седмицата. Ако бившият ви не ви е блокирал във всички социални мрежи, толкова ще ви завиди! За най-добри резултати, срещнете се с няколко интернет непознати, поиграйте си с тях известно време и после ги разкарайте. Най-добрият начин да преодолеете раздяла е незабавно да се захванете с някой друг. 

Направете си влог

Шегуваме се, разбира се, това си е отчаян зов за помощ.

Ако не сте разбрали нищо от тази статия, запомнете това: всеки път, когато ползвате хумора в трудна ситуация, тя става печеливша. Иронията е най-добрият приятел на човека. Самоиронията – пръв другар в живота.

по Broadly

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види