Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан стана татко на момиченце

В неделя съпругата на Джейми Дорнан, Амелия Уорнър, сподели новината за появата на третата им дъщеричка с пост в Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

So proud of these three glorious girls, it’s an honour being their mummy..feeling incredibly lucky today #happymothersday

A post shared by Amelia Warner (@awarnermusic) on

Снимката е придружена от надписа: "Толкова се гордея с тези три славни момичета. За мен е чест да бъда тяхна майка. Днес се чувствам невероятно щастлива".

Двойката има две по-големи дъщери - 5-годишната Дулси и 3-годишната Елва и макар Дорнан да не излага на показ семейството си, 36-годишният актьор е обсъждал бащинството в миналото.

"Да бъдеш баща е най-великото чувство", споделя той пред The Sunday Times миналата година. "Обичам да се грижа за децата си. Наистина ми харесва. Да ги правим щастливи, е нещото, което прави мен и жена ми щастливи."

 
 
 
View this post on Instagram

We have snow! ☃

A post shared by Amelia Warner (@awarnermusic) on

"Със сигурност никога не е имало ден, в който да не й казвам, че я обичам"

"Понякога се изнервяме, обикновено когато пътуваме с децата, но и двамата не позволяваме това да се превърне в караница. Познаваме двойки, които превръщат всеки спор в нещо ужасяващо и чупят чинии, но това не е за нас - чиниите са скъпи.“

И въпреки че той е познат с ролята си на Крисчън Грей от екранната адаптация по еротичната трилогия "Петдесет нюанса", ние ви препоръчваме да видите колко въздействащ може да бъде Дорнан, без да съблича дрехите си в напрегнатия психотрилър “Падението” (The Fall), в който играе сексуален садист, а негова екранна партньорка е Джилиън Андерсън.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види