Снимки: Пресофис HBO GO

"Убивайки Ийв" с трети сезон в HBO GO

Трети сезон на награждаваната драма "Убивайки Ийв" се завърна в HBO GO с премиера на 13 април. Историята, последяваща токсичните взаимоотношения на ръба на преследването и привличането между тайния агент Ийв и наемния убиец на свободна практика Виланел, рестартира сюжета в момента, в който всяка от тях се опитва да подреди живота си без другата да присъства в него. Действието в новия сезон се развива в 8 епизода от по 60 минути.

"Убивайки Ийв" дължи част от успеха си на изненадата в сюжета и обратите, на които зрителя става свидетел в тази игра на гоненица между главните героини. Още в края на първи сезон имахме усещането, че агент Ийв Поластри (Сандра О) ще бъде убита в края му, това обаче се случи като предизвестяващо действие във финалния епизод на втория сезон. "Убивайки Ийв" се завръща с новия си сезон и не е спойлер, че Ийв все още е жива.

Въпросите пред феновете са как шоуто ще приеме предизвикателството да задържи възходящото темпо и за третия си сезон, как и дали историята ще доведе до остроумен и задоволителен край и с какво още ще изненада актьорският тандем Сандра О и Джоди Комър. Комбинацията между тях двете в добавка датчанина Ким Бодния, като агента на наемни убийци с добро сърце Константин и ирландката Фиона Шоу, като хладнокръвната шефка на тайния отдел на Ийв - Каролин, заедно с вече звездния тандем на създателките Вики Джоунс и Фийби Уолър-Бридж, обещават гоненицата на котка и мишка да продължи по секси умен и неизменно добре облечен начин. За Виланел (Джоди Комър), убиеца социопат с безупречен моден стил, агент Ийв (Сандра О) е мъртва. Привидно скучният бивш агент от MI6, Ийв, се е скрила от очите на Виланел, с убеждението тя никога няма да я открие. Всичко изглежда по план, докато една шокираща смърт става повод пътищата им да се пресекат отново. Тази среща и пътят обратно към сложните им отношения ще коства и на двете приятели, семейства и отказ от отношения с важни за тях хора, а може би и късче от душите им.

 

В първия епизод видяхме как Ийв се опитва да подреди живота си, след като официално е обявена за мъртва след като Виланел я простреля в Рим. Виланел вярва, че Ийв е загинала от куршума ѝ и също се опитва да продължи живота си на наемен убиец, като среща стар познайник, който ѝ предлага нова възможност за работа. В същото време екипът на Ийв и основно Кени не може, да се откаже от разследването на загадъчната криминалната групировка с името Дванайсетте.

 

"Убивайки Ийв" има в колекцията си награди "Златен глобус", "Еми", SAG, БАФТА и от съсловието на кинокритиците. Сред новите попълнения в актьорския състав ще видим Новите попълнения в актьорския състав на предстоящия сезон включват: актрисата Дейм Хариет Уолтър ("Наследници" на HBO), Дани Сапани ("Блудници"), Джема Уилън ("Игра на тронове" на HBO). Сега е моментът да си припомним сюжета или да започнем да гледаме сериала за първи път. Всички епизоди от първите два сезона са налични в HBO GO, a осемте епизода от по 60 минути можем да очакваме в осем поредни понеделника.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види