Снимка: Juliana Arruda

Палави подаръци за Свети Валентин

Наближава Денят на влюбените, идеален повод да изживеете незабравими моменти с любимия човек. Освен романтичните трепети, свързани с подбора на мястото за специалната среща, основен въпрос си остава изборът на подарък. Всеки иска той да бъде впечатляващ и тръгвайки от мисълта на американския карикатурист Чарлз Шулц: "Всичко, от което се нуждаете, е любов. Но и малко шоколад не вреди", ще продължим с някои идеи за "сладки" подаръци:

Ядливото бельо е нова възможност за всички, които се стремят да въведат нещо ново в интимния си живот, а какъв по-добър повод за това от предстоящия празник. В момента предлагането на този вид аксесоари се разширява, има всевъзможни варианти, насочени както към мъжете, така и към жените, със съответното разнообразие от вкусове. Ето някои предложения:

Бонбонени прашки

Тези забавни g-string Candy са изработени от малки кръгли бонбони в различни цветове, нанизани на еластична нишка, която позволява да се адаптират към формата на тялото. Освен като прашки, вкусното бельо се предлага и като Candy Bra. Независимо дали е сутиен или бикини, това ядливо бельо със сигурност ще се хареса на вашия партньор, ако е любител на сладкото. Но тъй като жените си падат повече по сладките изкушения, помислено и за тях, Candy Posing е за техните партньори.

Ядливи стикери с формата на сърца

Edible Body Pasties представляват малки сладки сърчица, направени от ароматизирани растителни фибри, за да се смилат от стомаха без проблем. Като можете да поставите това закачливо и вкусно изкушение навсякъде по тялото ви.

Бельо с плодов аромат

Бельото е както за жени, така и за мъже, направено е в one size с плодов аромат. Може да се използва само веднъж, тъй като се разтваря във вода. Изработва се от разтопен карамел, който позволява лесно да се оформи по тялото - още един начин да изживеете "сладки" моменти с партньора си на Свети Валентин.

Но не бива да забравяте, че с малко повече фантазия и добро желание сами може да се превърнете в дизайнер и да реализирате оригинална идея, вдъхновена от предстоящия празник.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види