Снимка: Chris Jackson

Най-привлекателните ергени в света са аристократи

Списъкът изготви списание "Tatler". В него са братовчедът на принц Хари - Луис Спенсър, който е виконт, принцове на Бруней, Дания и Гърция, маркизите на Устър и Гранби.

Братовчедът на принц Хари - виконт Олторп, е на 24 години. Той учи в университета на Единбург. Израснал е в Кейптаун. Луис Спенсър е четвъртото дете и най-голям син на Чарлз Спенсър, брата на принцеса Даяна, който е граф. Именно той ще наследи титлата и именията му. 

Принц Матин от Бруней е на 27 години. Той е десето дете и четвърти син на султан Хасанал Болкиах от втората му съпруга. След като учи в най-добрите училища в Борнео, завършва британската военна академия "Сандхърст", чиито възпитаници са също принцовете Уилям и Хари. Абдул Матин е учил също международна политика в лондонския Кингс колидж, а магистърската си степен получава от Училището по африкански и ориенталски науки. Той е и пилот от кралските военновъздушни сили. 

Принц Матин редовно публикува свои снимки в Instagramи има 1 милион последователи.

Маркизът на Гранби - Чарлз Менърс е на 19 години. Той е най-големият син на 11-ия херцог на Рътланд и като такъв ще наследи титлата и замъка му. Миналата година беше избран от сп. "Татлър" за "новото момче" в светския живот. Чарлз учи бизнес мениджмънт в университета на Нюкасъл. 

Принц Константин Алексиос Гръцки е на 20 години. Той е втори по ред в линията на наследяване. Семейството му е тясно свързано с британската кралска династия и принц Уилям е негов кръстник. Принц Тино, както го наричат, е роден в Ню Йорк, където са живели родителите му, преди да се преместят в Лондон през 2004 г. заради образованието на децата си. Сега той учи в университета Джорджтаун във Вашингтон. 

Принц Константин има почти 100 000 последователи в Instagram. 

Принц Николай от Дания е на 19 години. Той е син на принц Йоаким и седми по ред за наследяване на престола. Миналата година принц Николай подписа договор със "Скуп Моделс", а след това участва в ревюто на "Бърбъри" наред с Кара Делевин, Кейт Мос и Наоми Кембъл. 
Николай има много роднини със синя кръв. Негов кръстник е британският граф на Уесекс - принц Едуард, третият син на кралица Елизабет Втора. Като седми по ред за престола обаче той няма нито приходи, нито имоти от короната.

Маркизът на Устър и граф на Глеморган Робърт Съмърсет е израснал в имението Бадмигтон, където се е появил този спорт през 1863 г. Зара Филипс е участвала в известните конни състезания, които се провеждат в него, а принцовете Чарлз, Уилям и Хари - в традиционния лов на лисици. Той е внук на херцога на Бофорт и син на наследника му графа на Устър. Освен титлата му ще наследи и състояние от 200 милиона британски лири.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види