Снимка: Stas Svechnikov

Жените са по-сексуално активни от мъжете

Открай време мъжете са популярни като по-сексуално активния пол. За гордост сред мъжете се смятат повечето сексуални завоевания. Модерните жени обаче оборват тази репутация на силния пол, като завземат контрола и се оказват водещия пол в сексуално отношение. Съдейки по резултатите от ново проучване, цитирано от в. "Дейли стар", жените са по-сексуално активния пол. 

Допитването е направено във Великобритания от сп. "Мор" и е обхванало 2000 жени. Резултатите показват, че съвременните дами са по-склонни от мъжете към сексуална активност и то по различни, далеч по-разчупени и атрактивни начини. 

Проучването е установило, че днешните по-млади представителки на нежния пол стават все по-взискателни и активни в сексуално отношение. До 21-годишната си възраст жените вече са имали средно девет партньори - двойно повече от типичния мъж. В добавка към това внушителните 70 процента от представителките на нежния пол признават, че са правили секс за една нощ. 20 процента са имали поне пет случая на случаен полов контакт. 50 процента от участничките в допитването не крият, че са изневерявали на настоящия си партньор. От друга страна, внушителните 99 процента от анкетираните жени са категорични, че ще посочат вратата на възлюбения си, ако той им изневери. Над една четвърт от участничките разкриват, че не биха се посвенили да имат афера с женен мъж. Четиринадесет процента не крият, че няма да се замислят, ако им се предостави възможност да преспят с партньора на най-добрата си приятелка. 

Една на четири жени доброволно и откровено се определя като златотърсачка, готова да се омъжи заради пари. Близо 40 процента признават, че са готови да имат афера със своя работодател, ако така ще си осигурят повишение. 

На въпрос към дамите за девствеността, над половината са отговорили, че са изгубили своята с човек, когото не са обичали. Едва 32 процента са споделили, че за тях е важно да са влюбени, преди да се простят с непорочността си. Само един процент от анкетираните жени са заявили, че са готови да се разделят с невинността си едва през първата брачна нощ.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види