Девственост за продан

Преди векове девствеността на жената се е считала за ценност, която е струвала богатство, земи, титли. Благородници и селяни са използвали девствеността за разменна монета, срещу която са получавали каквото искат. В историята са се случвали какви ли не неща, но наистина е странно, че това продължава да се случва в наши дни.

Първият известен такъв случай от 21. век е на американката Кати Кобълстоун, като не е ясно дали тя наистина е обявила наддаване за девствеността си или просто е спечелила популярност. Въпросът е, че отключва верижно от подобна търговия сред различни жени и пред очите на целия свят.

Подобни истории не са много, не са и малко, някои са истина, а други по-скоро не. Част от момичетата никога не взимат парите, защото се отказват от сделката, други взимат по-малко пари, трети просто не съществуват.

Представяме ви най-разнообразната извадка от момичета, търгували девствеността си в наши дни.

Роузи Рийд

Роузи повежда тази класация, защото е една от малкото момичета с девственост на щанда, които наистина стигат до края на сделката и взимат пари от нея..

За Роузи се разчува през 2004 г., когато в английските медии плъзва новината, че 18-годишна тийнейджърка публично продава девствеността си по eBay. Причината е, че иска да си плати обучението в университета.

Това става голяма новина, защото е първият случай на такъв търг в Европа по интернет, а към офертата има и бонус. Роузи Рийд обявява, че е девствена, защото е лесбийка. Търгът става истински хит, в който участват хиляди хора, а в крайна сметка печелившият е 44-годишен инженер, който плаща 8400 паунда. Самата Роузи твърди, че в последствие е била разстроена от цялата история. Доста недосетливо за човек, който се бори за висше образование.

Алина Персеа

Единствената представителка от Източна Европа в класацията също успява в мисията си. През 2009 г. румънката се обявява на търг в немски сайт, а собствената си девственост тя оценява на 10 хиляди евро, Алина твърди, че офертата е реална и е готова да отиде на доктор, за да докаже девствеността си.

В този случай нещата са се развили добре за нея, първо защото офертата е привлякла голямо внимание. Второ, защото е получила парите. Трето – защото е харесала италианецът, който й ги е дал. Както се казва, важното е да няма недоволни. От 2014 г. Алина е в родината си и вече няма нищо за продаване, но поне е известна със "секси снимките си в социалните мрежи".

Ребека Бернардо

През 2012 г. 18-годишната бразилка използва YouTube за платформа, от която обяви, че иска да продаде девствеността си. Ребека твърди, че парите й трябват, за да плати лечението на болната си майка, но отказва предложение на бразилска телевизия да плати тези разноски.

През 2013 г. тя заяви, че е получила три оферти за девствеността си, като най-високота  е била на стойност 35 хил. долара. До ден днешен продробности около тази история обаче липсват.

Натали Дилан

Натали Дилан очевидно не е искала да учи в държавен колеж, защото през 2008 г. тя обяви, че продава девствеността си, за да плати обучението си. Прави това по радиото, в предаването на скандалния водещ Хауърд Стърн, така че да го чуе цяла Америка. И всичко това образува лавина от предложения.

Мениджърът на публичен дом в Невада Денис Хоф й става съдружник и двамата публикуват офертата в сайта BunnyRanch.com Това е като проституция по медиите, но те с охота я разпространяват и заради това в търга участват над 10 хиляди души, а няколко от офертите надхвърлят 1 млн. долара. Според Натали най-високата сума е билаза 3,7 млн. долара.

Завършекът на тази история е малко странен, но все пак позитивен за Натали. Хоф твърди,че до сделка не се е стигнало, но момичето е прибрало 250 хиляди долара от депозит на австралийски бизнесмен, който в последствие се отказал от участие.

През цялото време Натали твърди, че няма проблем с това, че търгува химената си, дори е готова да докаже целостта й с медицинско свидетелство. Откъде й е хрумнала идеята? Сестра й също си е платила обучението като проститутка, но по вертепите, а не по вестникарските заглавия.

Ungirl

Тази анонимна девойка от Нова Зеландия е вдъхновена от предишните и обявява девствеността си на търг в интернет през 2010 г.

Псеводнимът й мирише на измама, но какво ли не е? Това сигурно са си помислили много хора, когато прочели в ineed.co.nz, че 19-годишно момиче продава девствеността си... за да плати обучението си.

В наддаването се включват 1200 души, като най-високата оферта е за 32 хиляди долара. Това мирише на измама, но поне има предполагаем хепиенд.

Gumtree girl

През 2010г. в северноирландски сайт за търговия, между офертите за гуми и мебели втора употреба се появява една странна оферта. Анонимна 16-годишна девойка предлага девствеността си за продан, за да може да.... плати обучението си. Човек ще си каже, че тези хора живеят в Тонго, а не в Европа.

По следата тръгва репортер под прикритие от местен таблоид, който предлага 3000 лири. Тийнейджърката му отговаря със серия от sms-и, в които се описва и прави условия по сделката. Тя дори му праща снимка от паспорта си, за да докаже, че не е малолетна и успява да си договори 6000 лири, като бълфира, че има предложение за 5000.

Когато репортерът се разкрива, тя обявява, че офертата "е шега".

Алекс Степанов

Почетният приз отива за руснакът, който през 2012 г. искаше да продаде девствеността си.

На фона на хилядите и милионите долари, които се искат от момичетата в дисциплината, най-високата оферта за Алекс е била... 2600 долара. Чист сексизъм.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види