Снимка: Официален Instagram акаунт на karolinvanloon

Кого да следваме в Instagram? Малко пърформанс, бижута и хумор

Художникът, който унищожава балони

Норвежкият художник Ян Хакон Ериксен качва в блога си видеа с балони, които унищожава с помощта на подръчни материали и предмети със специални конструкции и механизми. Отначало може да ви стане смешно, докато гледате пърформансите на норвежеца – особено ако ги сравняте с работния ви процес. После може да започнете леко да се притеснявате за него, но реално няма защо – човекът е щастлив с това, което прави, и е избрал правилната платформа, за да го споделя с останалите.

 

 

 

 

Красиви божута от Белгия

Преди да стане дизайнер на бижута и да основе свой бранд, белгийката Каролин Ван Лун е работила с интериори. Визитната картичка на бранда са ярки и необикновени материали от цял свят. Цените на украшенията са доста солидни, като започват от 1700 евро, така че, ако не можете да си ги позволите, може просто да се подпишете да я следвате и да се вдъхновявате.

 

 

 

 

Смешният профил на екзистенциалната мъка

Рефлексията на пороците на обществото и миксът от ниска и висока култура са идеалните картинки с диалог с най-добрия приятел или превод на декадентното настроение в социалните мрежи – всичко това е Texts From Your Existentialist. Авторите много добре преплитат тъжните и иронични съобщения върху живопис и фотография, като им придават нов смисъл.

 

 

 

  

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види