Снимка: Sergio Souza

Кого да следваме в Instagram?

Щастливо семейство кози

Сладки снимки на животинки е една от основите, на които Instagram съществува. И ако изобилстват акаунти с кученца и котенца, то всички останали животни биват пренебрегнати. Затова ще поправим този пропуск с акаунта itsagoatlife, който е посветен на щастливи малки козлета. Той се поддържа от Сорая Хърт – тя се грижи за семейство кози, които живеят във ферма и често качва снимки от техния живот. Сорая разказва, че любимото занимание на животните е да ядат (след това отново да ядат), а самите те са "малки пухкави топки щастие".

 

 

 

 

Парис Хилтън през 2000-те

Може да имаме различно отношение към богатите наследници, но не можем да спорим с факта, че Парис Хилтън оставя името си в историята на модата. През 2000-те години тя е въплъщение на трендовете за това време, а нейното риалити шоу с Никол Ричи малко или много повлиява какво ще се пише в списанията. Благодарение на знаменитостите от това време се случва бумът на блузите Von Dutch, на костюмите Juicy Couture и тениските с "татуирани" принтове на Ed Hardy. Дънките с ниска талия и розовия цвят е запазена марка на Парис Хилтън.

Авторът на Instagram акаунта подробно описва всеки неин аутфит – къде и при какви обстоятелства е била направена снимката.

 

 

 

 

Геометричен акаунт за огледала и пространства

Дизайн студиото, намиращо се в Ню Йорк, заимства името си от Bowerbird – вдъхновява ги тяхната вродена способност и желание да създават прекрасни схеми и структури. Bower специализира в огледалата – интересно им е да изучават как с тяхна помощ си спомняме за себе си и заобикалящото ни пространство. Но не спират само с тях – произвеждат и мебели, в които съчетават най-различни материали и текстури, минималистични лампи и дреболии за дома. Техните колекции не са за всеки джоб, но нищо не пречи да им се полюбуваме отстрани всеки ден.

 

 

 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види