Снимка: Официален сайт

Секс куклите на бъдещето

Ако скъпоструващите анатомично коректни секс кукли са ви омръзнали, то любителите на нестандартния секс вече ще могат да си поръчват кукли-роботи с три гърди и котешка опашка.

Порно актрисата Хариет Шугър Куки, посетила фабриката за секс роботи в Калифорния на компанията Real Doll, споделя впечатленията си за бъдещето на индустрията със секс кукли. "Производството и търсенето на подобни кукли беше много по-голямо, отколкото предполагах", заяви Хариет. Актрисата във филми за възрастни била изумена от предлаганите опции, които клиентите могат да си поръчат. Кукли с уши на елфи, с котешки опашки, с три гърди и в същото време изглеждащи убийствено реалистични.

Хариет се запознала със секс робота Хармъни, която е програмирана така, че да проявява 18 поведения, сред които секси, срамежливо, дори и фригидно. Роботът има 42 опции за зърната на гърдите и дори трансджендър пенис приложение. За да поддържате перфектна хигиена, гениталите на куклата могат да се извадят и да бъдат почистени в съдомиялната машина.

Най-новата подобрена версия на Хармъни се очаква по Коледа. Тя ще е оборудвана с изкуствен интелект, с усъвършенствани сензори, вътрешно затопляне и лубрификация. Куклата спонтанно ще реагира на звуци и движения.

Навлизането на изкуствения интелект в индустрията и появата на секс роботите повдигат въпроси, които трябва да бъдат взети под сериозно внимание. Част от тях са дали тези машини трябва да бъдат въведени в клиниките за сексуални проблеми и сред сексуалните насилници. Някои смятат, че роботите могат да помогнат при борбата със сексуалните престъпления, тъй като биха намалили влечението на насилниците да нараняват други хора. Други твърдят, че предоставянето на възможност престъпниците да изживяват най-мрачните си фантазии с роботи ще има пагубен ефект върху етичните норми на обществото.

Тези и подобни въпроси предизвикат най-голямата полемика сред запитаните академици, членове на обществото и на сексуалната индустрия.

Днес дори вече може да се запитаме: Дойде ли времето на проститутките роботи и бардаците на бъдещето?

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види