adidas NMD_V3

adidas NMD_v3 е създаден за тези, които не спират да изследват града

Създадени през 2015 г., иконичните adidas NMD се завръщат предефинирани, съчетавайки емблематичния дизайн от миналото с визия от бъдещето, за да превземеш града.

adidas NMD_V3

Новият силует NMD_V3 се отличава с BOOST омекотяване, частично затворено от външна TPU клетка, които подсигуряват максималния комфорт и стабилност при всяка крачка, за изследваш собствения си ритъм на движение.

Горната част на модела е изработена от висококачествена материя, която съдържа 50% рециклирана Parley пластмаса, събирана от далечни острови и крайбрежни пясъчни ивици, и 50% рециклиран полиестер.

adidas NMD_V3

Прозрачният клипс на петата и смелите акценти на adidas NMD_V3 преосмислят завинаги вдъхновяващото наследство на adidas Originals, за да ти предложат супер свежа стрийт визия.

 

Anitta, adidas NMD_V3

Karim Benzema, adidas NMD_V3

Тази година пускането на силуета е придружено от кампания, която подкрепя тези, които създават култура във всяко кътче на своите градове. С участието на бразилската изпълнителка Anitta, аржентинския диджей и продуцент Bizarrap и френския футболист Карим Бензема с привличащите вниманието визуални ефекти приканват всички да "създават нови пътища".

Новите adidas NMD_V3 са налични в магазините на BUZZ или онлайн.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види