© SPP & A3MI

Акцентите по FOX Crime през септември

Убийствата на свраката, сезон 1

Премиера: 22 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

©2022 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved.

Базиран на бестселъра на Антъни Хоровиц, сериалът проследява историята на Алан Конуей – известен писател, който стои зад поредица хитови мистерии за приключенията на Атикус Тип.

За ужас на всички, Алан умира мистериозно преди да предаде финалната глава на последната си книга. Неговият упорит и непреклонен редактор, Сюзън Райланд, неволно се оказва в ролята на детектив, като се опитва да открие последната глава докато се мъчи да разгадае кой е убил нейния най-успешен автор.

Много скоро тя открива, че отговорът е заровен дълбоко в романа, който той е написал. Измислицата и реалността се сблъскват в този остроумен телевизионен сериал,  който разглежда на пръв поглед позната тема, но по един напълно нов   невиждан досега начин.

В ролите: Лесли Менвил, Конлет Хил

ФБР: Международни издирвания, сезон 1

Премиера: 5 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

2021 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

От изпълнителния продуцент, носител на "Еми“, Дик Улф, високоскоростната драма "ФБР: Международни издирвания“е третата итерация на успешната поредица за ФБР, която проследява елитен екип от международни агенти на Федералното бюро за разследване. Със седалище в Будапеща, те обикалят света с мисията да открият и неутрализират всички заплахи срещу американските граждани където и да се намират.

В ролите: Люк Клайнтанк, Картър Редууд и др.

Закон и ред: Организирана престъпност, сезон 2

Премиера: 13 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

2021 NBCUniversal Media, LLC

Кристофър Мелони, който отново се въплъщава в ролята на Елиът Стаблър, се завръща в полицейското управление в Ню Йорк след опустошителна лична драма. Стаблър ще се ще опита да възобнови живота си като част от новата елитна работна група, която ще разгроми един по един най-влиятелните престъпни синдикати в града.

От местопрестъплението: Лас Вегас, сезон 1

Премиера: 21 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

©2015 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved

"От местопрестъплението: Лас Вегас“, продължението на световния хит "От местопрестъплението“, отваря съвсем нова страница в Лас Вегас – градът, където започна всичко. Изправени пред екзистенциална заплаха, която може да срине цялата лаборатория и да пусне на свобода хиляди осъдени убийци по осветените от неон улици на Лас Вегас, брилянтният нов екип от агенти, воден от Максийн Роби, трябва да привлече помощта на своите стари приятели, Гил Грисъм, Сара Сайдъл и Дейвид Ходжис. Тази обединена сила ще използва най-новите криминални техники, за да направи това, което умеят най-добре – да следват доказателствата, за да запазят и служат в Града на греха.

В ролите: Пола Нюсъм, Уилям Питърсън, Джорджа Фокс

Броукънуд, сезон 8

Премиера: 2 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

© SPP & A3MI

На пръв поглед, Броукънуд е поредният тих, провинциален град като всички други. Такъв, който може да намерите само на няколко часа път с кола от голям град. Хората са мили и имат силно чувство за общност и провинциалност. Има голф клуб, клуб за майки и чести винени изложения, всичко, което бихте могли да очаквате… включително заровени тайни, коварни лъжи и убийства. Инспектор Майк Шепърд и партньорката му Кристин Симс съблюдават реда в града и разследват мистичните, изобретателни и страховити престъпления, които го сполетяват. Ако надникнете зад спокойната фасада ще видите, че убийствата са учудващо често срещани в Броукънуд.

В ролите: Нийл Риа, Фърн Съдърланд

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види