Акцентите по FOX Life през септември

Нов живот, сезон 2

Премиера: 1 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

© 2020 Sphere Media 2020 Inc. ALL RIGHTS RESERVED.

Борещ се за по-добър живот сирийски бежанец спасява множество хора след като камион се врязва в оживено улично кафене. Той използва умения си от предишния си живот на лекар и инстинктите, които е придобил във военната зона.

Сериалът проследява историята на Баш, човек със загадъчно минало, който се присъединява към екип от лекари и се изправя пред предизвикателството да се приспособи и намери себе си в нова болница и държава. Тази драматична поредица съчетава съвременна емигрантска история със сложна медицинска практика.

В ролите: Хамза Хак,  Лоранс Лебоф, Джим Уотсън, Джон Хана, Аиша Иса

Доктор Сам, сезон 1

Премиера: 6 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Доктор Сам Грифит (Буш) е талантлив сърдечен хирург. Тя се справя отлично в новата си лидерска роля на началник на съдовата хирургия, след като знаменитият ѝ шеф изпада в кома. Когато бившият ѝ началник се събужда месеци по-късно с искане да възобнови задълженията си, Сам получава задача да наблюдаваи ръководи този егоцентричен майстор на скалпела, който никога не е признавал изключителния ѝ талант. Ситуацията се усложнява още повече от факта, че заядливият и арогантен д-р Роб "Гриф“ Грифит (Айзък) е неин баща. Докато Гриф се противопоставя на авторитета на Сам и поставя под съмнение нейните медицински познания, остава големият въпрос дали те ще успеят някога да поправят отношенията си толкова експертно, колкото лекуват сърцата на своите пациенти.

В ролите: София Буш, Джейсън Айзък, Скай П. Маршал и др.

Обикновеният Джо, сезон 1

Премиера: 7 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

2020 NBCUniversal Media, LLC.

Животът е свързан с изборите, които правим и понякога едно единствено решение в даден момент може да промени всичко. Тази вълнуваща, жизнеутвърждаваща драма проследява историята на Джо, който се изправя пред подобно решение в навечерието на завършването си от колежа. Трите паралелни истории, които се разклоняватв тази нощ, показват Джо и хората около него с различни кариери, взаимоотношения и семеен живот, разкривайки неочаквания начин, по който нещата се променят и остават същите. В крайна сметка няма "правилен“ избор и независимо какво се случва, животът на Джо винаги оставахаотичен, вълнуващ, труден, непредвидим… и красив.

В ролите: Джеймс Уолк, Натали Мартинез,  Мат Рийвс, Адам Касан

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види