Снимка: Tom The Photographer

Причините, поради които хората изоставят партньора си на олтара

Сватбеният ден е много специален, но някои хора избират да го пропуснат. Ето и споделените истории на хора, които са го направили:

Когато това е семеен въпрос

Преди четири години изоставих моята бъдеща съпруга пред олтара. Сега, години по-късно, съм щастливо женен и имам две прекрасни деца. С нейната братовчедка.

Когато това е семейно бедствие

Оставих гаджето си на олтара и не се чувствам зле, защото се оказа, че той спи с моята мащеха.

Правилното решение, грешното време

Говорейки за грешното време. Най-накрая приех, че харесвам жени и оставих годеника си в деня на сватбата ми. Знаех, че да прекарам живота си с него щеше да бъде грешка.

Прикриването на тайна

Преди пет години оставих годеника си на олтара, защото осъзнах, че никога не съм го обичала. Все още пазя роклята, а сегашният ми приятел мисли, че той ме е напуснал, така че не изглеждам като тотална гаднярка пред него.

Когато приключението е на първо място

Избягах на сватбения си ден, защото не бях готов да се откажа от приключенията. Не защото не я обичам, но може би обичам себе си повече.

Когато страхът те превземе

Не се ожених, защото в дните преди сватбата продължавах да изпитвам ужас от бъдещето, вместо да се вълнувам какво ме очаква.

От бягство на бягство

Паникьосах се преди сватбата си и оставих годеника си на олтара, след което отидох на медения ни месец с един мой приятел.

Влияейки се от мнозинството

Цялото ми семейство мразеше годеника ми, затова реших да не се омъжа ... на сватбения ми ден.

Когато това е фалшива тревога

Натрових се с храна и така и не можах да стигна до церемонията. През цялото време бях в тоалетната, докато всички останали смятаха, че съм оставила съпруга си на олтара.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види