Нов трейлър от HULU – The Great е сатира за Руската империя

Hulu представя новата си продукция The Great - историческа сатира от Тони Макнамара (един от авторите на "Фаворитката"). Ролята на Екатерина II Велика изиграва прекрасната Ел Фанинг, като проследяваме пътя ѝ от аутсайдер до най-дълго управлявалия владетел на Руската империя.

На пръв поглед много неща напомнят на The Favourite – танците, ловът на зайци и участието на Никълъс Холт. Предполагаме, че дворецът не е същият, но гледайки трейлъра оставаме с това чувство. Това не е лош знак, между другото, а обещаващ. Все пак "Фаворитката" беше един от най-добрите филми на 2018 г. Ако Макнамара иска да ни върне обратно в онази пищна лудница, то ние нямаме нищо против. Трепнем в очакване да видим епизодичния им вариант, като ни е любопитно да видим какъв ще е резултатът без режиьора Йоргос Лантимос. 

Надникнете и вие в този свят и очаквайте премиерата на 15 май.

Официалният синопсис на продукцията гласи:

The Great е сатирична комедийна драма за издигането на Екатерина Велика от аутсайдер до най-дълго управлявалия владетел и жена в историята на Русия. Първият сезон разказва измислена, забавна и анархична история за едно идеалистично, романтично момиче, което идва в Русия за своя уговорен брак с императора Петър III. Надеждите ѝ за една щастлива любов се разпадат, когато вместо това се озовава в един опасен, изроден и изостанал свят, който е решена да промени. Всичко, което трябва да направи, е да убие мъжа си, да победи църквата, да обърка военните и да спечели съда на своя страна. Една модерна история за миналото, която обхваща житейския ѝ път като любовница, учителка, владетел, приятел и борец. С участието на няколко исторически факта, Ел Фанинг в ролята на Екатерина, Никълъс Холт, Фийби Фокс, Адам Годли, Гуилим Лий, Чарити Уейкфийлд, Дъглас Ходж, Саша Дауана, Себастиан де Суза, Байо Гбадамоси и Белинда Бромилоу. 

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види