Градинката на Народния театър се превръща в дома на класическите adidas Originals модели

Този уикенд adidas кани всички фенове на белите кожени кецове на площадката на Мавзолея

Белите кожени кецове са един от вечните трендове, на които всеки е почитател. Затова аdidas Originals дава нов живот на 10 от емблематичните бели модели от последните 50 години в колекцията Home of classics начело със Supercourt.

Моделът преплита дизайна от миналото с нови елементи, за да създаде съвременната класика на улицата.

Обувките са в белия тенис код, изработени от еластична кожена горна част и класическа гумена подметка. Но не това прави този модел разпознаваем и вечен, а това, че белите кецове са предназначени да разказват твоята история.

В градинката на Народния театър артистите Теодор и Петра ще превърнат твоите нови adidas Supercourt в единствено по рода си произведение на изкуството с дизайни, създадени само за истинските фенове на бели кецове. Защото те са платното, на което можеш да разкажеш своята история и да покажеш характера си. А рисуването може да оставиш на Теодор и Петра.

До неделя (14 юли) всеки ден след 17:00 часа adidas те кани да дойдеш с белите си кецове и да се потопиш в атмосферата на Home of classics заедно с артистите, които ще превърнат обувките ти в най-запомнящото се нещо на улицата това лято.

Защото белите кецове са създадени да бъдат носени до скъсване.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види