Снимка: Guliver/iStock

Колко вероятно е да си върнете бившето гадже според зодията?

Всички сме били на онова житейско кръстовище, където съмненията относно предходните ни провалени връзки взимат връх. Дали пък това не трябваше да свършва? Дали пък не трябваше да му дам втори шанс? 

Преди да продължите с разсъжденията, проверете колко вероятно е бившият/ата да ви приеме обратно? Според зодията. 

Овен - Стига офертата да включва секс, ще я приема. 

Управлявани от войнствената планета Марс, овните обичат битките. Но също така обичат целуването и натискането. Така че дори при последното ви скъсване с овен да е имало закани, че никога повече няма да говорят с вас, сигурно е, че почти винаги това ще бъде последвано от минимум един отмъстителен секс. 

Телец – Прощавам, но не забравям. 

Колкото и да са инатливи, телците все пак умеят да прощават. Ако са били наранени и са сложили край на връзката, ще простят на бившите си, но (може би никога) няма да забравят. Освен това, те имат дарбата да надушват фалшивото, така че ако си мислите, че може да се преструвате, за да си го/я върнете, по-добре недейте. Може жестоко да съжалявате. 

Близнаци – А дано, ама надали. 

Трудно е да се задържите с близнаци по принцип. Така че ако вече са решили, че връзката трябва да приключи, шансът да си променят мнението е между 40% и 60% - процент, който едва ли ви ориентира как да действате, но знайте: близнаците са много добри в това да видят всички гледни точки в дадена ситуация, което прави мнението им колебливо. А хората понякога се възползват от това. Веднъж наранени, те няма да ви простят толкова лесно, колкото ви се струва, гледайки приятелското им разположение. Не се заблуждавайте. 

Рак – Само кажи кога. 

Ракът приема партньора си като дом – като някой, към който иска да се върне, защото чувства сигурност и комфорт. Съответно когато връзката му се разпада, лесно ще забележите. Ще изглежда изгубен, бездомен и нуждаещ се. При оферта за сдобряване, може и да не я приемат светкавично, но в крайна сметка ще я приемат. 

Лъв – Ти е*аваш ли се? 

Може би сте полудели. Лъвът никога не се връща към бившите си. Той слага край на отношенията само по две причини: или е бил силно наранен, или не се е чувствал комфортно във връзката от самото начало. В първия случай не само че няма да ви приемат обратно, но и ще се погрижат никой друг да не повтори тяхната грешка. 

Дева – След всичко, на което ме подложи? Забрави. 

Девата ще ви прости хиляди пъти преди да ви напусне. Ще получите толкова шансове, че накрая щетите от връзката ще останат непоправими. Шансът ви е между 0.005% и 0.006%. А и не забравяйте, че при тях, вината винаги е ваша. 

Везни – Всичко е възможно. 

Везните винаги могат да се наклонят във ваша полза. Те имат желанието да разберат отсрещната страна, така че шансовете ви са 50/50. Всъщност бидейки такива болезнени романтици, те са склонни да пренебрегнат много неща. Само не им давайте повод да озлобеят. Ако ви имат зъб, по-скоро напълно ще ви игнорират. 

Скорпион – Кажи ми коя зодия си и ще си помисля. 

Ако ви е обичал и ви е напуснал, скорпионът вече ви смята за мъртви. Има обаче няколко зодиакални знака, с които той не може да се раздели напълно. Късметлиите от зодии риби, дева и скорпион преследват скорпиона като призраци, които той най-често не може да изгони, дори да му се иска. Шансовете за тях са високи, дори да става въпрос само за една нощ. 

Стрелец – Надежда тука всяка оставете. 

С веселото си и оптимистично поведение стрелецът може да ви подведе, че е склонен към възкресение на връзката, но това тяхно щастливо разположение е просто внедрено в ценностната им система. Истината е, че когато отстояват позицията си, използват зъби и нокти. Дори да им се иска да се върнат назад, ще се ограничат в името на принципите си. 

Козирог – Взимам те. Но на каква цена? 

Козирозите обичат вторите шансове. Щастливи са да бъдат отново заедно с вас. Толкова е хубаво. Къде е уловката? Козирозите са поддръжници на строгата дисциплина и това се отразява и в любовните им отношения. Ако са решили да ви приемат отново, то те са преценили, че сте си взели поука и ще се поправите. Това обаче ще подложат на допълнително изпитание. И един Бог знае колко дълго ще бъде продължи то. 

Водолей – Не ставайте глупави. 

Сериозно. Водолеите са заети. Забравили са ви в мига, щом сте си тръгнали. 

Риби – Не си падам по стари гаджета. 

Макар да не им е по вкуса да се събират със стари гаджета, рибите обичат да мечтаят, така че е много вероятно все още да се захласват по вас или времето, прекарано заедно. И това може да продължи до края на живота им. Но те така искат. Илюзиите са тяхната крепост, а реалността враждебна войска. 

Може би краткият ни астрологичен обзор ще ви бъде от полза, а може би това ще са вторите шансове.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види