Наум Шопов

Снимки: Васил Германов

Nike представя Air Max 270

Air Max 270 е първата Nike обувка, създаденa специално за градските улици, а не за стадиона. И въпреки че има всички характеристики на спортните модели, тя е приспособена за дългите разходки в града и забързания ден.

SkilleR

Освен че изглежда съвършено, към иновативната air подметка може да се добави и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. И това е така, защото един от основните елементи в този модел е петата, която е над 3 сантиметра и с голям въздушен състав, за да достави максимален комфорт от първото кафе в офиса до последната напитка в клуба.

DJ Screamoe

Освен удобни, новите Nike Air Max 270 са едни от най-култовите модели за годината, с цветове, вдъхновени от Северното сияние. Нюансите на нощното небе са част от визията, а увеличената air камера се придържа към същия блясък, което превръща маратонките в необходимо допълнение към гардероба на всеки sneaker маниак.

Air Max 270 са взели най-доброто от легендарните Air Max 180 и Air Max 93. С най-голямата Air камера досега, този модел със сигурност ще привлече вниманието на всички.

Реми

А нашето внимание бе привлечено и от свежата фотосесия със специалното участие на актьора Наум Шопов, DJ Screamoe, световния шампион по бийтбокс SkilleR и един от най-добрите Freestyle танцьори в България – Реми. Nike Air Max 270 са налични в магазините на BUZZ и онлайн тук.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види