Снимка: Официална Facebook страница

Искате ли да разберете как е зад решетките?

Хотел, имитиращ затвор, е хит в Банкок

Повечето от нас предпочитат да не попадат зад решетките, но противно на очакванията, хотел, който имитира затвор, е голям хит в тайландската столица Банкок, пише в. "Дейли мейл". На посетителите се предлагат килии с размер 8 квадратни метра на цена от 30 британски лири нощувката. Спи се на неудобни нарове, а целият периметър е заграден с бодлива тел. Още с пристигането им на посетителите им се правят затворнически снимки в анфас и в профил и им се предоставят груби пижами в черно-бели райета. Също така вместо ключ за стая им се дава затворнически номер.

Всички метални врати се затварят след вечерния час, когато се извършва проверка, а след това се гаси и осветлението. Санитарните помещения са общи и са в края на коридора. За любителите на силни емоции все пак има гореща вана, офис пространство и салон за отмора, плюшени мечета в стаите, както и двор за разходка.

Ако искате да изпитате очарованието на живота зад решетките, може да резервирате стая на www.sookstation.com, но все пак внимавайте да не нарушавате закона по време на престоя си в Тайланд, за да не попаднете в най-лошия си кошмар - централния затвор Клонг Прем в Тайланд, който има славата на един от най-бруталните в света.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види