Снимка: pixabay.com

Постигнете разнообразие в секса с пози Тръмп и Брекзит

Няма нищо по-лошо от скучен секс. Установиха, че британците са изненадващо скучни в леглото, позовавайки се на резултатите от проучване, направено от компанията за презервативи "One". 

Съдейки по данните, жителите на Острова имат спешна нужда от разнообразяване на половия живот. Допитването разкрива, че една трета от британците не са изпробвали нови пози в секса повече от година, докато 16 процента от партньорите изобщо не са склонни да експериментират и се придържат само към изпитаните. 

"Експериментирането е толкова добро за секса, колкото лимонът за джина с тоник. По същия начин като с храната, работата или местата, които посещаваме, ако правим едно и също нещо отново и отново, в крайна сметка ще се отегчим. Изпробването на нови пози е ключово за разнообразието в секса. Няма нищо лошо в любимата поза, но си струва партньорите да се огледат наоколо и да почерпят идеи за новаторство в спалнята", казва сексоложката Анабел Найт. 

За да окуражат скучните в леглото британци да потърсят разнообразие, експерти на компанията предлагат няколко шеговити идеи за нови пози в секса, вдъхновени от популярни телевизионни програми, сериали, продукти, известни личности:

- Поза "Сървайвър" (риалити шоу) - възможна е единствено под изпепеляващо слънце, води до пристрастяване, но с незадоволителен краен резултат. 
- Поза тип индийски сериал - поза, при която сексът трае половин час, без да се случва нищо особено. 
- Поза Джон Сноу ("Игра на тронове) - правите секс с леля си, без да знаете. 
- Поза "Bake Off" (сладкарско риалити шоу) - когато правите секс с нов партньор и той е толкова сладък, но въпреки това не може да е същият като предишния сладкиш.
- Поза Стормзи (грайм изпълнител) - най-популярната нова поза във Великобритания. 
- Поза Златан (Ибрахимович, играч от "Манчестър Юнайтед ) - най-задоволителната индивидуална позиция, не изисква да се съобразявате дали другият "играч" е стигнал до края. 
- Поза Fitbit (умен часовник-гривна) - изпробвате колкото се може повече пози, докато достигнете препоръчителните 10 000 стъпки дневно. 
- Поза Брекзит - позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на задоволяване, без да имате ни най-малка идея как да го получите. 
- Поза Тръмп - позата не се препоръчва за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни. 
- Поза Макрон - поза между по-млад мъж и по-възрастна дама.
- Поза Борис (Джонсън) - яхате партньора си като колело и се държите като палячо, русата перука не е задължителна.
- Поза Корбин (Джереми) - позата задължително включва сандали с чорапи. 

Позите са измислени за британци, но не пречи да опитате и вие.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види