Снимка: Tim Bish

Журналистка предлага начин майката да разбере дали бебето ѝ е грозно

Една майка обективно може да разбере дали нейното бебе е грозно с малка хитрост, написа репортерка от женския уебсайт "Кът", цитирана от в. "Дейли мирър". Джен Ган предлага на родителите да изберат снимка на произволно плачещо и не много очарователно бебе от интернет и да я изпратят на приятелите си. След това трябва да проследят реакцията им. Ако те отговорят с неопределеното: "Охо! Виж изражението му! Какво умно бебе. Изглежда замислено и опознаващо света", най-вероятно може да се има доверие на този човек. Приятелят очевидно не може да се насили да излъже, че на снимката вижда хубаво бебе.

Следващата стъпка е майката да каже, че е изпратила грешна снимка и да покаже истинска снимка на детето си. Ако отново човекът отсреща избягва коментари по отношение на физическите характеристики на детето, то тогава родителите трябва да се замислят.

"Вероятно никога няма да разберете, че бебето ви е грозно. Може да е, но може и да не е. Може би урокът, който трябва да научите от това, е, че всяко бебе е сладко за някого и със сигурност то е най-хубавото бебе, ако питате семейството му, и ако приемем това за вярно, тогава всяко бебе вероятно е грозно поне за няколко човека. Ако успеете да им приложите този трик, ще може да разберете дали тези хора са наистина ваши приятели“, добавя авторката.

В заключение журналистката пише, че все ще се намери един близък, който да накара родителите да мислят, че бебето им е сладко.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види