BUZZ кани всички фенове на Nike Air Max на запомнящо се парти

За да отпразнува появата на новия модел 270, BUZZ подготвя изненадa за всички почитатели на Air Max на 16-ти април. Новият член на семейството на Nike Air Max е един от най-добрите модели за годината, с цветове, вдъхновени от Северното сияние, а комбинациите от елементи от предишни модели и минали колаборации създават новата класика на улицата.

Air Max 270 са следващото поколение маратонки, взело най доброто от легендарните Air Max 180 и Air Max 93 и притежава най-голямата Air камера досега. Този модел е създаден изцяло като обувка за градските улици, която да привлече вниманието на всички.

BUZZ кани най-запалените почитатели на Nikeв галерия Структура на 16-ти април на първото по рода си sneaker събитие, прилягащо на Air Max 270. Посланието на партито е Just Go Bigger, също и като самия модел, който изпъква с грабващи окото нюанси и комфорт и няма да остави нито един фен разочарован.

В компанията на експлозивната DJ Акаша гостите ще имат възможност да се докоснат до взривяващия Air Max 270. На партито ще присъстват и вече известните членове на BUZZ Crew – Alex P, SkilleR, DJ Doncho, Звезди, както и супер талантливия танцьор Реми Тоин и Наум Шопов.

За най-креативните гостие организиран дизайн уъркшоп, където те ще могат да направят собствен дизайн на Air Max, а журито Alex P, SkilleR и Screamoe ще определи победителя с най-грабващ дизайн, който ще си тръгне с Air Max 270.

Още един чифт Air Max 270 ще отиде и при един от участниците в първия по рода си Nike Air експеримент на BUZZ.

Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, създадена с всички характеристики на спортните модели, но приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че изглеждат съвършено, иновативната air подметка дава удобство и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. Един от основните елементи в този модел е петата с височина от 31мм, която осигурява максимален комфорт през целия ден.

BUZZ и Nike Air Max 270 ви очакват!

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види