Илюстрация: Алекс Токмакчиев

Да празнуваме заедно с Puzl CowOrKing

Семеен празник като Коледа не можем да не отбележим и с "работното семейство". А колкото по-голямо е семейството, толкова по-щастливо. Затова ви каним да се присъедините към най-голямото коледно парти на IT общността в София - CoChristmas Party, vol. 2, организирано от Puzl CowOrKing, LAUNCHub Ventures, Office In The Woods, Melon, BVCA - Bulgarian Private Equity and Venture Capital Association, Propy и Sport Pass Bulgaria.

Puzl CowOrKing е най-големият споделен офис в България, в който стартиращи и IT компании взаимно си помагат, черпят идеи едни от други и се развиват дружно. Повод да празнуваме заедно на 14 декември е и победата им в регионалния финал на четвъртото издание на европейската стартъп надпревара Central European Startup Awards (CESAwards), в която спечелиха наградата за "Най-добро споделено пространство" в региона.

След миналогодишното епично издание на CoChristmas партито, когато повече от 600 човека не само се забавляваха, но и подкрепиха каузата на фондация "Очи на четири лапи" чрез благотворителен търг, не се съмняваме, че подобрената му втора версия ще ни зареди с още повече положителни емоции.

Цялата печалба от събитието ще бъде дарена на фондация "Очи на четири лапи" - единственото училище за кучета водачи за слепи хора.

В нощта на събитието Ax!Бирена работилница ще представят най-новата си бира - Club403, специално създадена за хората от IT сферата. Бирата ще се продава само онлайн и ексклузивно на CoChristmas партито.

Много действащи лица, специални моменти и коледни чудеса ви очакват под покрива на бившия завод "Витоша", а изумителната гледка към планината ще ви убеди, че най-важно е споделянето.

Включете се в нощта на партито в четвъртък, 14 декември от 20:00 часа. Мястото е The View, Puzl CowOrKing (завод "Витоша", бул. "Черни връх" 47)

Вход: 10 лв. с включена напитка

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види